Neler Yeni

TP LİNK MODEM VR300

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Merhaba öncelikle şimdi ben vatandan vr300 archer tp link modem aldım 400 tl idi bu modem ısınıyor ve üç kişi nete girince oyun oynanmıcak seviyeye geliyor irternet hızım 10mps 0.6 upload var yakın zamanda 24 lük pakete geçicem modemle mi alakalıdır bizim ev dublex aşagıda çogu yerde çekmiyor keşke almasaydım

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Merhaba öncelikle şimdi ben vatandan vr300 archer tp link modem aldım 400 TL idi bu modem ısınıyor ve üç kişi nete girince oyun oynanmıcak seviyeye geliyor irternet hızım 10mps 0.6 upload var yakın zamanda 24 lük pakete geçicem modemle mi alakalıdır bizim ev dublex aşagıda çogu yerde çekmiyor keşke almasaydım
Hız konusunda pingin artmıyorsa muhtemelen modemden kaynaklı değildir. Paketi yükselt hızlanır. Alt katta çekmemesi tamamen modemden kaynaklı. İade etmek istiyorsan bunu alabilirsin;

Modemin antenleri ile biraz oyna Buzdolabı tv ve duvarlara çok yakın bir yere koyarsan sinyali dağıtamaz. Buna göre uygun bir yere koy.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız konusunda pingin artmıyorsa muhtemelen modemden kaynaklı değildir. Paketi yükselt hızlanır. Alt katta çekmemesi tamamen modemden kaynaklı. İade etmek istiyorsan bunu alabilirsin;

Modemin antenleri ile biraz oyna Buzdolabı tv ve duvarlara çok yakın bir yere koyarsan sinyali dağıtamaz. Buna göre uygun bir yere koy.
Bide 400 tl verdik yazik oldu iade olmuyor malesef

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet.10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ali
vr300 modeli anakart olarak kötü bir cihaz sinyal gücü ve performansı düşük parana yazık olmuş :( onu yerine zyxel 3625 modelini düşünebilirdin sıkıntısız bir cihaz.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
vr300 modeli anakart olarak kötü bir cihaz sinyal gücü ve performansı düşük parana yazık olmuş :( onu yerine zyxel 3625 modelini düşünebilirdin sıkıntısız bir cihaz.

Neyse artik aldik o vatandaki musteri temsilcisi evinde kendisi kullaniyorum yalaninina inandik yanimda babam vardi aceleye getridi aldik gittik

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Geçmiş olsun dostum :(

Yusuf Yıldırım

80+ Silver

Asagi katta bir iki odada cekmiyor onerebilecegin router varmi 250 tl civari

Top Bottom