Neler Yeni

TP LİNK ÜRÜNLERİMDE SORUN YAŞIYORUM LÜTFEN DESTEK

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Yılmaz
Arkadaşlar merhaba ocak 2 de TP-LİNK AX1800 serisinden Archer VX1800v modem ve TP LİNK AX1800 serisinden Archer TX20U Plus ürünlerini satın aldım
her ikisininde kurulumlarını yaptım. hem modemin hemde wifi adaptörünün yazılımlarını son sürümüne güncelledim. fakat garip bir problem var ister 5GHZ ister 2.4 ghz ile bağlanayım farketmeksizin bir dosya ındırırken 20kb sn 100 kb sn gıbı sacma sapan rakamlarla inidiriyorum. speedtest e gırıyorum 40 50 mb sn verıyor ama dosya ındırırken 20 kb falan kendı telefonumun ınternetıne baglıyorum butun sorun cozuluyor. şikayetvar sıtesınde sıkayet actım benımle ıletısıme gectıler bır kac cozum onerısınde bulundular duzelmedı. bende herhalde usb den olan wıfı adaptorlerı duzgun calısmıyor olsa gerek dıye dusunerekten TP LİNK AX3000 serisinden Archer TX55E modeli olan pci express ten wifi kartı satın aldım. ne kadar drıverlarını guncellesemde bu üründe de aynı sorunu yasadım modeme baglanırken 20 kb ıle dosyayı ındırıyorum telefonumun ınternetıne baglıyorum catır catır ındırıyor. yahu dedım anakartım ıle mı alakası var Asus b550m-K olan anakartımı Asus Tuf gaming x570 Plus ile değiştirdim sonuçlar gene aynı :D çıldırmamak elde değil gerçekten win 10 yükledim aynı win 11 yükledim aynı bu soruna bir çözüm önerisinde bulunabilecek varmı?
İşlemci: ryzen 5 5600x
anakart: Asus TUF gaming x570 Plus

Top Bottom