Neler Yeni

tr de dropshipping yapan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Oğuzhan ak
Instagram
oguzhanaak
Twitter
1oguzhanak
?ARAMIZDA DROPASHİPPİNG YAPAN VAR MI ?

Kolay bir iş değil, 18 yaş ve üstü olmanız gerekiyor. Tiktokta gördüğünüz saçmasapan videolara kanıp böyle bir işe girişmek istiyorsanız kesinlikle önermiyorum. Zamanında çok araştırmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Oğuzhan ak
Instagram
oguzhanaak
Twitter
1oguzhanak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay bir iş değil, 18 yaş ve üstü olmanız gerekiyor. Tiktokta gördüğünüz saçmasapan videolara kanıp böyle bir işe girişmek istiyorsanız kesinlikle önermiyorum. Zamanında çok araştırmıştım.
sn:ibojan merhaba öncelikle sölymem gerekirse yaşım 19 ve bu işi dün araştırmadım ilgileniyorum fakat bir türlü başlayamıyorum eğer bir öneriniz varsa bu konu da ki bilginizi aktarmanızı bekliyorum. teşekkür ederim.

firatbey

80+ Silver
En az 5-10K dolarını gözden çıkardıysan kurs verenler var onlarla görüşebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Oğuzhan ak
Instagram
oguzhanaak
Twitter
1oguzhanak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 5-10K dolarını gözden çıkardıysan kurs verenler var onlarla görüşebilirsin.
seminerlerini takip ediyorum tr de fakat pandemi nedeni ile online eğitim yapılıyor ve ben online görüşmeler &seminerlerden bir şey anlamıyorum

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
sn:ibojan merhaba öncelikle sölymem gerekirse yaşım 19 ve bu işi dün araştırmadım ilgileniyorum fakat bir türlü başlayamıyorum eğer bir öneriniz varsa bu konu da ki bilginizi aktarmanızı bekliyorum. teşekkür ederim.
başlama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,978
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom