Neler Yeni

Trafikte olan olay için MOBESE kayıtları izlenebilir mi?

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar, Silivri kavaklı kavşağından itibaren buyukcekmece yönünde bir kamyonet aracı sürekli bizi taciz etti. Sağ şeritte 60'la gitmemize rağmen (yol bomboş).
Inadina arkamıza geçip selektör yakmaya başladı. Sol şeritteyken sağdan gelip önümüze kırmaya çalıştı. Aracıyla üzerimize gelip bariyere itmeye çalıştı. Bu süreç 13 dk gibi süre sürdü. Ardından kamilobada ışıkta durduk. Önümüz ve arkamız her tarafımız doluydu. Şahıs İETT cebine aracını çekip sopayla doğru bize doğru yürüdü. Arabada 2 kişiydik. Sopalı olduğundan dolayı dışarıya çıkmaya cesaret edemedim, ki adamın ya es*ar ya da alk*ol aldığı apaçık belliydi. Ön cama ve sağ aynaya hasar verdi. Karakola gittik, MOBESE'ye bakmak istedik lakin şu an bakılamaz dedi, savcılık izni diye bizi uyuşturdular. Size sorum savcılık izni olmadan MOBESE kayıtlarına bakılabilir mi? Karakolda çalışan bir abimiz varsa çok memnun olurum.

Ekler

• IMG-20240620-WA0000.jpg
    IMG-20240620-WA0000.jpg
    153.2 KB · Hit: 30
  • IMG-20240620-WA0001.jpg
    IMG-20240620-WA0001.jpg
    219.7 KB · Hit: 28

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
geçmiş olsun böyle davrananlara aynı şekil tavırla cevap vermek gerekiyor ya sonuçta kendinizi koruyacaksınız

KAANT10X

80+ Bronze
Savcılığa dilekçe vermeniz lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savcılığa dilekçe vermeniz lazım
Bunu yazdım ama sonra okudum ki adam size saldırmış bu direkt suçtur. Mobeseyi falan salın suç duyurusunda bulunun delillerle kendileri ugrassinlar. Siz karakolda sadece mobese kayıtları isteyip şikayetçi olmadığınız için muhtemelen sizi başlarından savmışlar.

Top Bottom