Neler Yeni

Yardım Tray aldığım işlemci sıfır değil mi?

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
pinlerde kırık yoksa taktıgında çalışıyor sorun olmuyorsa ne olabilir ki
çokta macun izine benzetemedim ama sen bilirsin bir tak stress testi yap sorun yoksa kullan

Onca kişi kullanılmış ürün diyor hocam işte iade edin geçin kendinizi kandırmanıza gerek yok üst taraftada izler var.
Hocam üstündeki izler lastik izi lastiğe bağlı geldi ama yablar bence de termal macun gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çokta macun izine benzetemedim ama sen bilirsin bir tak stress testi yap sorun yoksa kullan
14.fotoya baksana bi üst kısımda belli oluyor gibi

Farway

80+ Silver
Hocam hazır sistemde çıkma ama sıfır olabilir mi ya şimdi bu üründen beni bir daha almam gerekecek işlemcim de yok da o yüzden bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlarda değil mi
İhtimal çok, risk fazla ama işlemciyi tabii ki deneme şansın var. Tak PC'ye stress testlerini yap, ramlerinin düzgün çalıştığını kontrol et(pinlerde sıkıntı varsa çalışmayabilir) eğer sorun yoksa kullan dostum.

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
İhtimal çok, risk fazla ama işlemciyi tabii ki deneme şansın var. Tak PC'ye stress testlerini yap, ramlerinin düzgün çalıştığını kontrol et(pinlerde sıkıntı varsa çalışmayabilir) eğer sorun yoksa kullan dostum.
Öyle de iade almazlarsa

Farway

80+ Silver
Öyle de iade almazlarsa
1.si aldığın tüm ürünlerin 14 gün iade hakkı var, ikincisi nereden anlayacaklar boşver dene eğer olmazsa bozuk deme, beğenmedim de iade et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom