sağ oldirek harcayabiliyorsun ama digital ürünlerde kullanamıyorsun diye biliyorum
Nasıl harcayabilirim ? Sepeti onaylayınca kartı bilgilerimi istiyor ?direk harcayabiliyorsun ama digital ürünlerde kullanamıyorsun diye biliyorum
akg kulaklıklar var o nu alabiliyosunNasıl harcayabilirim ? Sepeti onaylayınca kartı bilgilerimi istiyor ?
Alacağım şey belli fakat sepeti onaylayınca kart bilgilerimi istiyor.Cüzdanı kullanmayı bilmiyorumakg kulaklıklar var o nu alabiliyosun
telefondan yapman lazım bi de dijital satışları kabul etmiyo stem kodu falan kulaklık aldım benAlacağım şey belli fakat sepeti onaylayınca kart bilgilerimi istiyor.Cüzdanı kullanmayı bilmiyorum
Kredi kartı istiyor aynı şey alacağım şey mousepad zatentelefondan yapman lazım bi de dijital satışları kabul etmiyo stem kodu falan kulaklık aldım ben
direk alıyorsunda dijital ürünlerde kullanmıyorsun çok saçmaarkadaşlar bu 20 TL var bende nasıl kullanıcam indirim için mi yoksa direk alabiliyor muyuz direk steam kodu alıcam çünkü
Çünkü aldığın şey 32,90. cüzdanında ise 20 TL paran var. Trendyol Cüzdanıma girip bakiye ekleme yerinden diğer kısmına tıklayıp 13 TL eklemen lazım böylelikle toplam 33 TL bakiyen olur ve o mousepadi cebinden sadece 13 TL çıkararak alabilirsin.Kredi kartı istiyor aynı şey alacağım şey mousepad zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim karttan çekti ? İptal etmek zorunda kaldım