Neler Yeni

Öneri 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Şu saat içinde alırsan yarın kargoda yazıyordu umarım kargoya verilir.

Ağa e-ticaret sitesinde çalışmış biri olarak söylüyorum böyle hurafelere inanmayın iptal sadece satıcının insafına kalmış ve satıcı olarak şöyle dönüyor. Bir gün öncesinden verilenler siparişin bir sonraki gün olarak normal iş saati vardır 8 de başlıyor diye hatırlıyorum. Çoğu satıcı dünden kalan siparişleri daha çok önemsiyor çünkü puan düşme durumu oluyor. Biz siparişleri ortalama 2 gibi listesini alıyorduk. Sonrasında gelenler bir sonra ki güne kalırdı. Hafta sonuna denk gelen siparişlerin gönderim süreleri pazartesi gününe kadar olur 2-3 gün arasındadır. İptali ancak sen satıcı olarak müşteriden talepte bulunursun veya satıcı risk alıp kendi iptal eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak bu gibi özel günlerde sipariş patlaması olduğu içinde esneklik uyguluyorlar. Bunu da unutmayın
Hocam seni bilmem fakat iptal edilen ürünü satıcı iptal etmedi Trendyol etti mail'de yazıyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
yusuf ecer
7 sipariş iptal edildi birinin iptal geldi diğerleri bekliyor, yorulmaya gerek yok :D

Shivers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem Çamoğlu
Satıcım mediamarkt hocam iletişim kurma şansım yok :D

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Satıcı 12'ye kadar alınan ürünler aynı gün kargoda diyor benim 11.45 gibi mi almam lazim?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Satıcı 12'ye kadar alınan ürünler aynı gün kargoda diyor benim 11.45 gibi mi almam lazim?
Ben mediamarktdan oyle yaptim, olmadı bidaha denersiniz

IMG_20231107_233921.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
10.30 gibi alırsanız yüksek ihtimal 1 - 1 buçuk saate kargoya verilir.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez)

Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye
Alıntıyı görüntüle
Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Bugün sipariş vermeyin bence siz bilirsiniz fakat iptal ediliyor genellikle siparişler yarın kargo saatine yakın ve oneride bulunduğum şekilde su saate sipariş verirsen kargoda gibi ürün alırsan kargoya verilir ürün satıcıyı biraz darlaman lazım 🫠
5.00 gibi sipariş verdim iptal edilmedi sıkıntı çıkar mı?

5.00 gibi sipariş verdim iptal edilmedi sıkıntı çıkar mı?
Belli olmuyor hocam bugün gece iptal ederler etmezlerse şans işi fakat genel olarak çoğu kişinin iptal edilmiş

Sizce 3 temi 12 de mi vermeliyim siparişi
Öglen sipariş verebilirsin

Satıcım mediamarkt hocam iletişim kurma şansım yok :D
Ozamən saat dilimini bekliceksin ona görə sipariş vericen

Son düzenleme:

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez)

Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye
Alıntıyı görüntüle
Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Bugün sipariş vermeyin bence siz bilirsiniz fakat iptal ediliyor genellikle siparişler yarın kargo saatine yakın ve oneride bulunduğum şekilde su saate sipariş verirsen kargoda gibi ürün alırsan kargoya verilir ürün satıcıyı biraz darlaman lazım 🫠
Daha önce bunun için kullandığımız bir kartla tekrar %40 + %40 indirim yapabiliyor muyuz? Yoksa farklı kartmı olması lazım

Top Bottom