Neler Yeni

TRENDYOL BİLİNMEYEN SATICIDAN EKRAN KARTI ALINIR MI 4080 ROG 39K ₺

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Merhaba,https://www.trendyol.com/asus/rog-s...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.37.4 bu karta bakıyordum da satıcı daha pek satış yapmamış.Ürünün fiyatı da çok iyi mi fikrim yok pny xlr8 34.5₺'dan satılıyor.Satıcıyla ilgili problem yaşar mıyız onun için emin olamadım video çekerek kargo açılışı yapıyorum fakat iade vs bir şeyler uğraşıp zaman kaybetmek de pek istemiyorum.Fikriniz nedir?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
50 bin olan şeyi 39 a satması biraz şüphe ettirdi. Ama trendyol aracılık ettiği çin sorun çıkacağını sanmıyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Ben olsam almazdım. Garanti durumu nedir? İthalat mi ihracat mi garantili? Bazı satıcılar yurtdışından getirtip garantisiz ürün satabiliyor.

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam almazdım. Garanti durumu nedir? İthalat mi ihracat mi garantili? Bazı satıcılar yurtdışından getirtip garantisiz ürün satabiliyor.
Ben de bunu düşündüm,Türkiye garantili diyor sipariş verdim.Gelsin bir bakalım kapalı kutu Tr garantili imiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 bin olan şeyi 39 a satması biraz şüphe ettirdi. Ama trendyol aracılık ettiği çin sorun çıkacağını sanmıyorum.
Bakalım sipariş ettim şimdi Tr garantili kapalı kutu dedi.Geldiğinde sorgulama falan yapacağım.

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İptal ettim arkadaşlar riske girip kendimi yormak istemedim.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
ege erdem demirelli
Merhaba,https://www.trendyol.com/asus/rog-s...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.37.4 bu karta bakıyordum da satıcı daha pek satış yapmamış.Ürünün fiyatı da çok iyi mi fikrim yok pny xlr8 34.5₺'dan satılıyor.Satıcıyla ilgili problem yaşar mıyız onun için emin olamadım video çekerek kargo açılışı yapıyorum fakat iade vs bir şeyler uğraşıp zaman kaybetmek de pek istemiyorum.Fikriniz nedir?
Hocam normal fiyatı 50 000 tl bu satıcı 12k daha ucuza satıyor ve sadece bunu satıyor bence almayın

Top Bottom