Neler Yeni

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
https://www.technopat.net/sosyal/konu/adata-960gb-su630-300-TL'ye-satiliyor.818781/
Sene başında da böyle bi olay olmuştu trendyolda. İptal edildi. İnşallah bu sefer gönderirler.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Volkan Günaçtı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki senin suçun .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son şanslar dolar gene yükseliyo galiba.
Valla bencede o yüzden Da4ü aldım ve şimdi borca girip alabilceğimi alıcam artık dönüş yok 8.5dan aşağı düşmez 2-3 yıl

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
İnce hesap öğlen 12'de mi indirime giriyor çarşamba 12:00 yazıyor?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Sayısız müşteri hizmetleriyle görüşme... her konuştuğum mh temsilcisi mağdur olmayacağımı, gerekirse farkı HB tarafından karşılanacağını söyledi ancak bu tarz olaylara bakan bir birim var sanırım. Kayıt oluşturup oraya aktarıyorlar. Bu birim de müşteri hizmetlerinin söyledikleriyle alakasız kararlar alarak siparişi iptal ediyor. Sonrasında Şikayetvar'a yazdım oradan da bir sonuç çıkmadı.
yani tüketici mahkemesine felan gibi ciddi bir şekilde peşine düşseydiniz ne olurdu acaba onu merak ettim müşteri hizmetleri yada hbyla 1.000 kerede görüşseniz bir sonuca varılmaz oyalayıp dururlar

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
yani tüketici mahkemesine felan gibi ciddi bir şekilde peşine düşseydiniz ne olurdu acaba onu merak ettim müşteri hizmetleri yada hbyla 1.000 kerede görüşseniz bir sonuca varılmaz oyalayıp dururlar
Kanunu da biraz araştırdım. Kanunda siparişin iptal edilemeyeceği yazmıyor. Sadece iptalden 3 gün içinde satıcının parayı müşteriye göndermek zorunda olduğu yazıyor. Yani verdiğiniz tüm siparişler satıcı tarafından iptal edilebilir. Kanunen bir mahsuru yok. O yüzden mahkemeden sonuç almak mümkün değil.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Fakirin ekmeği umut .

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Kanunu da biraz araştırdım. Kanunda siparişin iptal edilemeyeceği yazmıyor. Sadece iptalden 3 gün içinde satıcının parayı müşteriye göndermek zorunda olduğu yazıyor. Yani verdiğiniz tüm siparişler satıcı tarafından iptal edilebilir. Kanunen bir mahsuru yok. O yüzden mahkemeden sonuç almak mümkün değil.
Anladım. İşte bu çok çaresiz bir durum :) yapacak bir şey yok diyelim sağlık olsun.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Başlığa Trendyol yazan hitleri çok fazla oluyor.

Top Bottom