Çıkarmaz ama parayı trendyol cüzdana atman gerekiyorGecenlerde trendyolun numarani onayla 20tl cuzdan parasi var bunun uzerine 150 daha ekleyip yani toplamda 170tl olup xiaomi mi band 4 almayi dusunuyorum o 20tl lik bakiye sikinti cikartmaz dimi bana
çıkarır. O cüzdan bakiyesi sadece butik ve yiyecek içeçek kısmında kullanılıyor. Elektronik ürünlerde kullanamazsın.Gecenlerde trendyolun numarani onayla 20tl cuzdan parasi var bunun uzerine 150 daha ekleyip yani toplamda 170tl olup xiaomi mi band 4 almayi dusunuyorum o 20tl lik bakiye sikinti cikartmaz dimi bana
Kullanılıyor, ben de kullandım.çıkarır. O cüzdan bakiyesi sadece butik ve yiyecek içeçek kısmında kullanılıyor. Elektronik ürünlerde kullanamazsın.
Tek atis hakkim var gecerlimi gecersizmiKullanılıyor, ben de kullandım.
Tek atis hakkim var gecerlimi gecersizmiçıkarır. O cüzdan bakiyesi sadece butik ve yiyecek içeçek kısmında kullanılıyor. Elektronik ürünlerde kullanamazsın.
test yap sepettim kısmında siparişi satın alma yolunda ilerle kredi kartını girmeden promosyon kısmından bak kullanılıyormu kullanılmıyormu?Tek atis hakkim var gecerlimi gecersizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek atis hakkim var gecerlimi gecersizmi