Neler Yeni

Trendyol Gibi Platformlardaki OEM Keylere Para Ödemeyin!

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende bu yöntem ile eski bilgisayarımı ve şimdiki laptop u etkinleştirdim bedavaya

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Kullanılıyor yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft TR'yi yalanlıyorsun bu arada :)
yalanlamak ? microsoft tr ne demşl onlar sahte mi demiş ? insanlara yanlış bilgi veriyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
sanaşu videoyu atayım izle
hala reddediyor insanları yanlış bilgilniröeye devam edeceksen ben hepsini hesaplayıp yazacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim ücretler alınıyor yazdım ya hepsini ek ücretler olarak adam kutuluyor cdye basıyor sonuç olarak bu fiyata geliyor . aşağıyalink attım bak istersen anlaamzsan yazarım tekrar.
Yahu ben kendim satın aldım zaten bu tarz yerden . Orijinal olsa nasıl bu adam nerden alıyor bu keyleri gökten zembille inmiyor ya ?

Avolay

80+ Gold

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Yahu ben kendim satın aldım zaten bu tarz yerden . Orijinal olsa nasıl bu adam nerden alıyor bu keyleri gökten zembille inmiyor ya ?
bu adamlar toplu alıyorlar ve direkt maile gönderiliyor . bununla birlikte bazı firmalar 1000 tane sipariş ediyorlar 900 tanesini kullanıyorlar ellerinde kalan 100 taneyi de ucuzdan ellerinde kaldığı için satabiliyorlar ki zaten bunlar hem toplu hem bir sürü vergisi ambalajlanması yapılmaıyor . Bütün bunlardan sonra sen çevrimiçi olarak kendi sistemlerinden kontrol edilerek etkinleştiriliyor . o alrığın oemler bir program ile çaışıyorsa hani sen şunu indir bu olacak diyorlarsa bu orijinal olmaz fakat adam sana kod verip bunu yapıyorsa bu kod da microsoft sistemi tarafından kontrol ediliyor . Bu arada söz konusu cmdden etkinleştime yapılan videlarda etkinleştirme yazısını* kodu girmeden çağırıp sanki lisanslama sürecini başarıyla geçmiş gibi gösterip yapıyorlar ki bunun ile yapıldığında paylaşımı yapılamaz.

Avolay

80+ Gold
bu adamlar toplu alıyorlar ve direkt maile gönderiliyor . bununla birlikte bazı firmalar 1000 tane sipariş ediyorlar 900 tanesini kullanıyorlar ellerinde kalan 100 taneyi de ucuzdan ellerinde kaldığı için satabiliyorlar ki zaten bunlar hem toplu hem bir sürü vergisi ambalajlanması yapılmaıyor . Bütün bunlardan sonra sen çevrimiçi olarak kendi sistemlerinden kontrol edilerek etkinleştiriliyor . o alrığın oemler bir program ile çaışıyorsa hani sen şunu indir bu olacak diyorlarsa bu orijinal olmaz fakat adam sana kod verip bunu yapıyorsa bu kod da microsoft sistemi tarafından kontrol ediliyor . Bu arada söz konusu cmdden etkinleştime yapılan videlarda etkinleştirme yazısını* kodu girmeden çağırıp sanki lisanslama sürecini başarıyla geçmiş gibi gösterip yapıyorlar ki bunun ile yapıldığında paylaşımı yapılamaz.
Microsoft TR açıklaması atıyorum konuda adam hala zorluyor :) Aynen, ihracat fazlasına inanmak gibi bir şey bu

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Microsoft TR açıklaması atıyorum konuda adam hala zorluyor Aynen, ihracat fazlasına inanmak gibi bir şey bu
cevap vermiyorum raporladım geçtim :) . çünkü anlamıyorsun millete yalan yanlış bilgiler veriyorsun .aynen onlara para verme 19 tl verme git 1200 TL'ye al . attığın kaynak webtekno ama ne kaynak . orada temsilcinin söylediği şey her yere çekilebilir o 3-4 tanesine bakıp cevap vermiş olabilir. onu geçtim microsoft niye dava etmiyor bunu açık açık yapanlara .

Avolay

80+ Gold
cevap vermiyorum raporladım geçtim :) . çünkü anlamıyorsun millete yalan yanlış bilgiler veriyorsun .aynen onlara para verme 19 TL verme git 1200 TL'ye al . attığın kaynak webtekno ama ne kaynak . orada temsilcinin söylediği şey her yere çekilebilir o 3-4 tanesine bakıp cevap vermiş olabilir. onu geçtim microsoft niye dava etmiyor bunu açık açık yapanlara .
Kaynakta tespit edilemediği de yazıyor , Okumadan konuşmaya ve düşünmeden fikir belirtmeye devam ettiğin sürece yoksay listemde olacaksın , elveda 😘

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Kaynakta tespit edilemediği de yazıyor , Okumadan konuşmaya ve düşünmeden fikir belirtmeye devam ettiğin sürece yoksay listemde olacaksın , elveda 😘
.d sen okumadığın için oluyor ama olsun .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom