catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 967
Daha önceden sepetlerinde ürün oluyor. Benim de vardı mesela.2 dkda kullananlar ne aliyo acaba ya
Daha önceden sepetlerinde ürün oluyor. Benim de vardı mesela.2 dkda kullananlar ne aliyo acaba ya
Kodu ekleyip bitmeden kullanmak için taktik var ödeme ekranına geliyorsun telefonuna gelen kodu girdiğin ekranda bekliyorsun o zaman kuponu kullandın sayıyor başkasına kullandırtmıyorkod ekleniyor ama sipariş verilmiyor bitmiş
ParolaPara Trendyol için cashback veriyor mu ki?Kodu kullanmak için deneyin. Hata veriyor ancak birkaç defa tekrarlayınca siparişi alıyor.
Alıntıyı görüntüle
Parola Card'la sipariş de verince ürün kötü de olsa bu fiyata iyidir. Kod işe yaradı.![]()
20.08 itibarıyla cashbackin yattığına dair mesaj geldi. Her yerde veriyor olması gerek. Siparişi verdikten 1 dakika sonra vermesi de gayet iyi, bazıları bekletiyor mesela.ParolaPara Trendyol için cashback veriyor mu ki?
Hangi battaniyeyi aldın ben de battaniye bakıyordum bunlardan birini düşünüyordum daValla trendyolda sepette battaniye fln ekliydi aldım geçtim 2 3 tnae
Hepsiburada yazıyor ama Trendyol yazmıyor cashback listesinde. Hangi kampanyadan faydalandın sayıyor ki cashback veriyor? Ben bilmiyordum. Kaç lira verdi?20.08 itibarıyla cashbackin yattığına dair mesaj geldi. Her yerde veriyor olması gerek. Siparişi verdikten 1 dakika sonra vermesi de gayet iyi, bazıları bekletiyor mesela.
Papel olmadığına emin misin dediğin şeyin?20.08 itibarıyla cashbackin yattığına dair mesaj geldi. Her yerde veriyor olması gerek. Siparişi verdikten 1 dakika sonra vermesi de gayet iyi, bazıları bekletiyor mesela.
İlk alışverişe özel 400TL cashback kampanyası.Hangi kampanyadan faydalandın sayıyor ki cashback veriyor? Ben bilmiyordum. Kaç lira verdi?
Verdiği kesinleşmiş oldu. Trendyol'dan alışveriş yapılırsa da %50 geri ödeme sağlıyor.Hepsiburada yazıyor ama Trendyol yazmıyor cashback listesinde.
Ha ben Trendyol'da alışveriş yaptığında cashback veriyor sandım. İlk alışveriş kampanyası olduğunu söyleyeydin ya, o her yerde geçerliİlk alışverişe özel 400TL cashback kampanyası.
Verdiği kesinleşmiş oldu. Trendyol'dan alışveriş yapılırsa da %50 geri ödeme sağlıyor.
ParolaPara.Papel olmadığına emin misin dediğin şeyin?
Öyle bir detay yok ki cümlede.Ha ben Trendyol'da alışveriş yaptığında cashback veriyor sandım. İlk alışveriş kampanyası olduğunu söyleyeydin ya, o her yerde geçerli![]()
Hangi battaniyeyi aldın ben de battaniye bakıyordum bunlardan birini düşünüyordum da
![]()
Yataş Olenna Tek Kişilik Wellsoft Battaniye - Mint - Fiyatı, Yorumları
Yataş Olenna Tek Kişilik Wellsoft Battaniye - Mint yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Yataş Olenna Tek Kişilik Wellsoft Battaniye - Adaçayı - Fiyatı, Yorumları
Yataş Olenna Tek Kişilik Wellsoft Battaniye - Adaçayı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hepsiburada yazıyor ama Trendyol yazmıyor cashback listesinde. Hangi kampanyadan faydalandın sayıyor ki cashback veriyor? Ben bilmiyordum. Kaç lira verdi?
Papel olmadığına emin misin dediğin şeyin?
Elde 5 tane fln oldu heraldeBundan aldım ben![]()
English Home Softy Wellsoft Tv Battaniye 120x170 cm Kahverengi - Fiyatı, Yorumları
English Home Softy Wellsoft Tv Battaniye 120x170 cm Kahverengi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulamaParolaPara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir detay yok ki cümlede.![]()
Koronavirüsün ilk çıktığı zamanlardan haberiniz var mı? Bu ParolaPara hakkında detaylı bilgiler varsa paylaşabilirsiniz.Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulama
Nasıl güvenip kayıt oluyorsunuz![]()
Ben bı kaç sene öncesinde haberlerini görüyordum. Şimdi bilmiyorum tabii ama bana güven vermiyor bu tarz şirketlerKorona virüsün ilk çıktığı zamanlardan haberiniz var mı? Bu ParolaPara hakkında detaylı bilgiler varsa paylaşabilirsiniz.