🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Kodu kullanmak için deneyin. Hata veriyor ancak birkaç defa tekrarlayınca siparişi alıyor.

1744909805783.png

Parola Card'la sipariş de verince ürün kötü de olsa bu fiyata iyidir. Kod işe yaradı. (y)

kod ekleniyor ama sipariş verilmiyor bitmiş
Kodu ekleyip bitmeden kullanmak için taktik var ödeme ekranına geliyorsun telefonuna gelen kodu girdiğin ekranda bekliyorsun o zaman kuponu kullandın sayıyor başkasına kullandırtmıyor

Kodu kullanmak için deneyin. Hata veriyor ancak birkaç defa tekrarlayınca siparişi alıyor.

Alıntıyı görüntüle
Parola Card'la sipariş de verince ürün kötü de olsa bu fiyata iyidir. Kod işe yaradı. (y)
ParolaPara Trendyol için cashback veriyor mu ki?

ParolaPara Trendyol için cashback veriyor mu ki?
20.08 itibarıyla cashbackin yattığına dair mesaj geldi. Her yerde veriyor olması gerek. Siparişi verdikten 1 dakika sonra vermesi de gayet iyi, bazıları bekletiyor mesela.

Valla trendyolda sepette battaniye fln ekliydi aldım geçtim 2 3 tnae
Hangi battaniyeyi aldın ben de battaniye bakıyordum bunlardan birini düşünüyordum da

20.08 itibarıyla cashbackin yattığına dair mesaj geldi. Her yerde veriyor olması gerek. Siparişi verdikten 1 dakika sonra vermesi de gayet iyi, bazıları bekletiyor mesela.
Hepsiburada yazıyor ama Trendyol yazmıyor cashback listesinde. Hangi kampanyadan faydalandın sayıyor ki cashback veriyor? Ben bilmiyordum. Kaç lira verdi?

Papel olmadığına emin misin dediğin şeyin?

İlk alışverişe özel 400TL cashback kampanyası.

Verdiği kesinleşmiş oldu. Trendyol'dan alışveriş yapılırsa da %50 geri ödeme sağlıyor.
Ha ben Trendyol'da alışveriş yaptığında cashback veriyor sandım. İlk alışveriş kampanyası olduğunu söyleyeydin ya, o her yerde geçerli :D

Son düzenleme:
Hangi battaniyeyi aldın ben de battaniye bakıyordum bunlardan birini düşünüyordum da

Hepsiburada yazıyor ama Trendyol yazmıyor cashback listesinde. Hangi kampanyadan faydalandın sayıyor ki cashback veriyor? Ben bilmiyordum. Kaç lira verdi?

Papel olmadığına emin misin dediğin şeyin?
Bundan aldım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan aldım ben
Elde 5 tane fln oldu heralde

ParolaPara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir detay yok ki cümlede. :D
Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulama
Nasıl güvenip kayıt oluyorsunuz :)

Parolapara dolandiricilarin para aktardığı uygulama değil miydi? Güvenlik önlemleri zayıf olan uygulama
Nasıl güvenip kayıt oluyorsunuz :)
Koronavirüsün ilk çıktığı zamanlardan haberiniz var mı? Bu ParolaPara hakkında detaylı bilgiler varsa paylaşabilirsiniz.

Korona virüsün ilk çıktığı zamanlardan haberiniz var mı? Bu ParolaPara hakkında detaylı bilgiler varsa paylaşabilirsiniz.
Ben bı kaç sene öncesinde haberlerini görüyordum. Şimdi bilmiyorum tabii ama bana güven vermiyor bu tarz şirketler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,520
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri