Açmam hocamAçmadım cüzdan kurduğum için verilen şeyle steam kodu alıcaktım ama cüzdan seçeneği yoktu CSGO KASA AÇMA AÇTIRMA
Bende çözemedim bilen bili anlatsa iyi olurBilenlere şunu sormak istiyorum, bu benim için çok önemli ve şimdiden teşekkür ediyorum.
Hesapta para olmasa bile, daha önce para yatırılmamış olsa bile kazandığımız parayı harcayabiliyor muyuz.
Daha basit haliyle 150 TL'yi topladıktan sonra gidip 100 TL'lik bir ürün alabiliyor muyuz ?
Yoksa bu parayı kullanmak için belli bir fiyatın üzerindeki ürünü almamız mı lazım ?
Sahte hesap açıp koleksiyonu kaydedince sayılmıyor mu? Çatır çatır sahte hesap açıp 38 kere kaydetmiştim koleksiyonlarımı. Kupon gelmicek mi?Sahte hesap açma yeter.
151TL min.Bilenlere şunu sormak istiyorum, bu benim için çok önemli ve şimdiden teşekkür ediyorum.
Hesapta para olmasa bile, daha önce para yatırılmamış olsa bile kazandığımız parayı harcayabiliyor muyuz.
Daha basit haliyle 150 TL'yi topladıktan sonra gidip 100 TL'lik bir ürün alabiliyor muyuz ?
Yoksa bu parayı kullanmak için belli bir fiyatın üzerindeki ürünü almamız mı lazım ?
Hmm peki şunu biliyor musun ?151TL min.
Benden telefon no istedi açtım 10tl verdi ama harcayamadımHmm peki şunu biliyor musun ?
"Kazandığın ödüller Trendyol Cüzdanım hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdanım hesabınız kesinlikle olması gerekmektedir. "
Cümlesinde neyden bahsediyor. Trendyol cüzdan hesabı nasıl açılıyor ?
Trendyol Cüzdanım kısmına girdiğimde böyle bir sayfa çıkıyor. Şimdi benim Trendyol cüzdanım hesabım var mı yok mu ?
Alıntıyı görüntüle
Bende de aynı şekilde oldu. Ancak telefon numarasını verince hesabı açmış oldum mu bilemedim, sorayım dedim. Belki bir harcama yapınca filan açılıyordur.Benden telefon no istedi açtım 10tl verdi ama harcayamadım