kaydettimKaydettim https://ty.gl/w8xvnp9
kaydettimKaydettim https://ty.gl/w8xvnp9
Kaydeder misin lütfenkaydettim
Ben şuan 15 kişininkini kaydettim ama muhtemelen kaydettim diyenlerin yarısı kaydetmedi.Benimki de 10 kişi
Gerçek kaydedenler yazsin
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Yeni bir paylaş Kazan ile beraberiz
27-28-29 Nisan tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
ÖNEMLİ NOT: Canlı yardım ile görüştüm ve koleksiyonda 25 ÜRÜN olması gerekiyor.
ÖNEMLİ NOT 2: Alıntıyı görüntüle
Maalesef yine 25 TL
Kampanyanın son günü: 29 Nisan 23:59
Bu konu altından koleksiyonunuzu paylaşıp birbirimize destek olabiliriz
İyi Forumlar.
KaydettimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Kaydettim kaydeder misinEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Bir şey soracağım, birde paylaş kazan varya hani paylaştığın ürünün yüzde 5ini kazanıyorsun. Arkadaşım bir şey alacak ben ona alacağı şeyin linkini wp den paylaşsam o da o linkten alsa, o ürünün yüzde 5 ini kazanabilir miyim?Kaydettim
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
KaydettimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da