tamam ama kargo parası varHer türlü alt limitsiz 25tl
hiç yoktan iyidir bence ve çok kolay şartlarla veriyorlar
tamam ama kargo parası varHer türlü alt limitsiz 25tl
hiç yoktan iyidir bence ve çok kolay şartlarla veriyorlar
Onun için de 5tllik ürün koyardım bentamam ama kargo parası var
bir şey sorcam ben tel den nasıl buraya link atabilirim9-10-11-12 Kasım tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
Kampanyanın son günü: 12.11.2020 - 23:59
Alt limitsiz olduğu için bence çok fark etmez. Gidip 25 TL'lik bir üründe bu kuponu kullanabilirsin, ürün 1 TL oluyor.Indirim kuponu cüzdan parasi verseler hadi neyse
25 TL ye ne alinir kiAlt limitsiz olduğu için bence çok fark etmez. Gidip 25 TL'lik bir üründe bu kuponu kullanabilirsin, ürün 1 TL oluyor.
Kanka 9kasım saat kaçta başlatcajlinki kopyala bir arkadaşına yada her hangi birine at PC den arkadaşına attığın linki kopyala
Link atar misinkulaklık
Nasıl yani mesela ben 30 TL lik bir şey alırsam kuponla alacağım şey 1 TL mı olcakAlt limitsiz olduğu için bence çok fark etmez. Gidip 25 TL'lik bir üründe bu kuponu kullanabilirsin, ürün 1 TL oluyor.
Hayir 5 TL oluyor 25 TL bir ürün alirsan 1 TL oluyorNasıl yani mesela ben 30 TL lik bir şey alırsam kuponla alacağım şey 1 TL mı olcak
Link atar misin