Neler Yeni

Trendyol yemek linklerinin hepsi mi fake?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
alı
Arkadaşlar harbi bıktım özellikle Instagram ı sileceğim. 3 posttan 2 hikayeden birisi trendyol yemek linki.

1 kere bile ama indirim gelmedi bana. Yani amaç ne? Yoksa indirim oluyor da bende mi olmuyor. Valla yeter ama

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abi telefon denilen alete reklam sokmayı akıl eden adamı tüm Türk halkı sevsin.
Reklamınız batsın arkadaş. Para veriyoruz alete o kadar, bari özel hayatımıza burnunuzu sokmayın. Kime ne lazımsa alıcak zaten. Reklamınıza ne gerek var yahu?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,798
İsim
Kgn
Arkadaşlar harbi bıktım özellikle Instagram ı sileceğim. 3 posttan 2 hikayeden birisi trendyol yemek linki.

1 kere bile ama indirim gelmedi bana. Yani amaç ne? Yoksa indirim oluyor da bende mi olmuyor. Valla yeter ama
Clickbaitin yeni modeli.Sen tıklıyorsun bir işine yaramıyor.Ama o linke her tıklandığında o sayfanın sahibine para geliyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,445
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İlk sipariş indirimi hepsi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz

Sadece ilk siparişe özel indirim var ve sipariş ettikçe 10-20-30 diye gidip indirim kuponu veriyor, onun dışında hepsi fake

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Bende bu olaya acayip tilt oluyorum surekli cikiyor hergun bide hadi yine isiniz yaziyor altina ayar oluyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Gerçekten bu olayın kalkması lazım. Hikayelerden geziyorum karşıma bir anda içinden peynir akan hamburgerler, çikolata çeşmeleri, bir sürü malzemeli pizza resmen acıkmam için konulan reklamda kusasım geliyor.

Ernest Muçi

80+ Bronze

Bu olay bitmişti bir ara ama Instagram #işbirliği olayını getirince yine başladılar

Top Bottom