Formatla silinirmisafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)
zula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolumisafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)
hile indirmiş para hilesizula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolu
misafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)
Bedava olan zula ve Valorant ı bile korsan yüklemiştir nolacak.zula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolu
zula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at
hilesini indirmişZula ve valorantdan nasıl trojan kapmış olabilir ? Farklı bişeydir o
Malware ile silebirsin malwarabteys mi ne idi tam adı.misafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)
Bu arada aramayı detaylı yapın ve c diskini de dahil edin.Malware ile silebirsin malwarabteys mi ne idi tam adı.
Formatla silinir
daha dün format attım hala gözüküyor :/ kaspersky-mcaffe-windows defender ile neredeyse 10 kez tarattımzula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolu
aklıma gelen her şeyi yaptım formatta attım en az 10 sefer tarattım hala var gözüküyorMalware ile silebirsin malwarabteys mi ne idi tam adı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada aramayı detaylı yapın ve c diskini de dahil edin.
MalwareBytes kullanın trojanlara karşı baya güçlüdür.misafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)