Yardım trojan nasıl silinir

Format en son çareniz olsun. Malwarebytes ile tarama yapın. Ayrıca sistemde aktif bir anti-virüs kullanmaya özen gösterin.
zaten vardı antivirüs formatı da attım ama silinmedi
Post automatically merged:

anakartı değiştirsem düzelirmi ? pc ye baya bir para yatırdım 3 yıl çalıştım ve aldım bir küçük velet yüzünden çöp olmasını sitemiyorum

anakartı değiştirsem düzelirmi ? pc ye baya bir para yatırdım 3 yıl çalıştım ve aldım bir küçük velet yüzünden çöp olmasını sitemiyorum
*istemiyorum

tam bilemem ama bios pilini çıkar tak yapın ve depolamanızı değiştirin

*istemiyorum
format attığında nasıl geçmiyor anakarta bulaşmış heralde

formatı nasıl attın? diski sildiğin zaman virüsün gitmeme şansı yok. daha sonra diske yeni bölüm oluşturacaksın. ayarlardan sıfırladıysan o format sayılmıyor. içinde dosyalar kalıyor, kalmasa bile win old diye herşeyi depoluyor. en temizi usb ile diski sildiğin format.

formatı nasıl attın? diski sildiğin zaman virüsün gitmeme şansı yok. daha sonra diske yeni bölüm oluşturacaksın. ayarlardan sıfırladıysan o format sayılmıyor. içinde dosyalar kalıyor, kalmasa bile win old diye herşeyi depoluyor. en temizi usb ile diski sildiğin format.
evet bende onu yazıyordum diski sildiğine eminmisin yada doğru format attığına

Sıfırlama işlemi yaptıysan gitmemiş olması doğal. En doğru çözüm hard format atmak. Diski komple biçimlendir tekrar kur. Kafan rahat olur.

Format at diyen kişilerin sayısına şaştım. Ufak bir trojan kapınca format mı atıyorsunuz arkadaşlar? Bu mu cidden çözümünüz? Windows Defender gayet iyi koruma sağlıyor ve engelliyor fakat yüklendiğine göre Defender kapatılmış olmalı. Defender'ı açın ve gelişmiş tarama yapın, muhtemelen temizlenecektir. Eğer yeterli gelmezse trojanın ismini öğrenin ve internette araştırın, özellikle onu kaldırmak için ne yapılacağı anlatılacaktır.

zula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolu
Format at diyen kişilerin sayısına şaştım. Ufak bir trojan kapınca format mı atıyorsunuz arkadaşlar? Bu mu cidden çözümünüz? Windows Defender gayet iyi koruma sağlıyor ve engelliyor fakat yüklendiğine göre Defender kapatılmış olmalı. Defender'ı açın ve gelişmiş tarama yapın, muhtemelen temizlenecektir. Eğer yeterli gelmezse trojanın ismini öğrenin ve internette araştırın, özellikle onu kaldırmak için ne yapılacağı anlatılacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,346
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri