Neler Yeni

Yardım trojan nasıl silinir

mEtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
Format en son çareniz olsun. Malwarebytes ile tarama yapın. Ayrıca sistemde aktif bir anti-virüs kullanmaya özen gösterin.
zaten vardı antivirüs formatı da attım ama silinmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartı değiştirsem düzelirmi ? pc ye baya bir para yatırdım 3 yıl çalıştım ve aldım bir küçük velet yüzünden çöp olmasını sitemiyorum

anakartı değiştirsem düzelirmi ? pc ye baya bir para yatırdım 3 yıl çalıştım ve aldım bir küçük velet yüzünden çöp olmasını sitemiyorum
*istemiyorum

Teğmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Orhan Arslan
aklıma gelen her şeyi yaptım formatta attım en az 10 sefer tarattım hala var gözüküyor
Onları durdurduktan sonra uygulama da bir yere atıyor, onu silmen gerekiyor eğer ki silmediysen öyle yap kardeşim.

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun
tam bilemem ama bios pilini çıkar tak yapın ve depolamanızı değiştirin

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

*istemiyorum
format attığında nasıl geçmiyor anakarta bulaşmış heralde

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun

Atyxah

80+ Silver

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
formatı nasıl attın? diski sildiğin zaman virüsün gitmeme şansı yok. daha sonra diske yeni bölüm oluşturacaksın. ayarlardan sıfırladıysan o format sayılmıyor. içinde dosyalar kalıyor, kalmasa bile win old diye herşeyi depoluyor. en temizi usb ile diski sildiğin format.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
formatı nasıl attın? diski sildiğin zaman virüsün gitmeme şansı yok. daha sonra diske yeni bölüm oluşturacaksın. ayarlardan sıfırladıysan o format sayılmıyor. içinde dosyalar kalıyor, kalmasa bile win old diye herşeyi depoluyor. en temizi usb ile diski sildiğin format.
evet bende onu yazıyordum diski sildiğine eminmisin yada doğru format attığına

mesut3467

80+ Bronze
Sıfırlama işlemi yaptıysan gitmemiş olması doğal. En doğru çözüm hard format atmak. Diski komple biçimlendir tekrar kur. Kafan rahat olur.

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
Format at diyen kişilerin sayısına şaştım. Ufak bir trojan kapınca format mı atıyorsunuz arkadaşlar? Bu mu cidden çözümünüz? Windows Defender gayet iyi koruma sağlıyor ve engelliyor fakat yüklendiğine göre Defender kapatılmış olmalı. Defender'ı açın ve gelişmiş tarama yapın, muhtemelen temizlenecektir. Eğer yeterli gelmezse trojanın ismini öğrenin ve internette araştırın, özellikle onu kaldırmak için ne yapılacağı anlatılacaktır.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
zula ve valodan mı trojan bulaştı eğer silemiyorsan format at en iyi yolu
Format at diyen kişilerin sayısına şaştım. Ufak bir trojan kapınca format mı atıyorsunuz arkadaşlar? Bu mu cidden çözümünüz? Windows Defender gayet iyi koruma sağlıyor ve engelliyor fakat yüklendiğine göre Defender kapatılmış olmalı. Defender'ı açın ve gelişmiş tarama yapın, muhtemelen temizlenecektir. Eğer yeterli gelmezse trojanın ismini öğrenin ve internette araştırın, özellikle onu kaldırmak için ne yapılacağı anlatılacaktır.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
misafir çocuğu pc ye zula ve valo yüklemiş pc trojan kaptı ben evde değil iken nasıl silebilirim (kaspersky silemedi)
internetten trojen remover indirebilirsin

Top Bottom