Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,104
Kısa sürede iyi taramış. Bende hızlı tarama o kadar sürüyor.
mining falan yoktur dimibir şey bulmadıysa kafanı yoracak bir şey yok.
işlemcin veya ekran kartın anormal ısınmıyorsa boşta yoktur.mining falan yoktur dimi
40 45 derece flaanişlemcin veya ekran kartın anormal ısınmıyorsa boşta yoktur.
kaspersky virüsün girmesini engelleyen yani, senin pc de internetten gelen virüsleri engeller bulaşan virüsü temizlemez. Zaten kasperin webtoolu var onu aktif ettiğinde virüs olabilecek siteleri vs engelliyor otomatik. Malwabytes diye bir program var onla virüsleri temizleyebilirsin benim pc ye de bulaşmıştı bi ara ben ilk malwebyte indirip yükledim tarafım bir sürü virüs bulmuştu, hatta arka planda çalışıyordu işlemciden mining yapıyor mining virüsü idi. 1 veya 2 tanede trojan vardıarkadaşlar pc ye virüs bulaştı ve klaspersky tehdit yok diyo sildim diyo ama ben süpheleniyom format usbsi hazırlıcak baska cihaz yok sildigi şeyler ise win trojan ve musallat exe format atmaya gerek varmı bu cihaazdan usbye format uysbsi hjazırlimmi
nalwarebytesin silemediği virüsler de var ben kaspersky virüs removal tool ile sildim malwarebytes silememiştikaspersky virüsün girmesini engelleyen yani, senin pc de internetten gelen virüsleri engeller bulaşan virüsü temizlemez. Zaten kasperin webtoolu var onu aktif ettiğinde virüs olabilecek siteleri vs engelliyor otomatik. Malwabytes diye bir program var onla virüsleri temizleyebilirsin benim pc ye de bulaşmıştı bi ara ben ilk malwebyte indirip yükledim tarafım bir sürü virüs bulmuştu, hatta arka planda çalışıyordu işlemciden mining yapıyor mining virüsü idi. 1 veya 2 tanede trojan vardıhepsini sildi
Bilmiom beylernalwarebytesin silemediği virüsler de var ben kaspersky virüs removal tool ile sildim malwarebytes silememişti![]()