Neler Yeni

Yardım Edin PC'ye Virüs Bulaştı

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
O çıkan virüs temizlenecek uyarıları fake, ciddiye alma onları. Quarantine'ye basabilirsin bir de üstüne Kaspersky ile tam tarama yapmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ömer Faruk MUTLU
sa pcyi açınca direk microsoft edge açılıp böyle bişi karşıma çıkıyo (resim ekkledim) önceden site değilde sayfalar düzgün kapanmadı tekrar yükle gibi bişi yazıyodu her seferinde kapatıyodum bugün ilk defa böyle bişi açıldı ayrca hep bildirim gelip virüs fln bulaştı diyo tıklayınca mcafee ye atıyo ama kapatıyom hemen. Bu arada torrent yüklemiştim geçen gitmiş kendiliğinden ETS 2 indirmiş 5gb delircemmmm napmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi tarama yaptım bunlar çıktı
korsana hayır hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
sa pcyi açınca direk microsoft edge açılıp böyle bişi karşıma çıkıyo (resim ekkledim) önceden site değilde sayfalar düzgün kapanmadı tekrar yükle gibi bişi yazıyodu her seferinde kapatıyodum bugün ilk defa böyle bişi açıldı ayrca hep bildirim gelip virüs fln bulaştı diyo tıklayınca mcafee ye atıyo ama kapatıyom hemen. Bu arada torrent yüklemiştim geçen gitmiş kendiliğinden ETS 2 indirmiş 5gb delircemmmm napmalıyım

pcyi kırcam galiba

korsana hayır hocam
Asla indirmem zaten

Son düzenleme:

rech

80+ Bronze

Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın. Sonrasında temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada telefonunuzdan gmail hesabı gibi önemli hesapların şifrelerini değiştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın. Sonrasında temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada telefonunuzdan gmail hesabı gibi önemli hesapların şifrelerini değiştirin.
ikisindede yaptım malwaretbys de 7 tane şey çıktı silfdim onları sonra kaspersky dan tam tarama yaptım onda bişi çıkmadı az önce torrenti sildim düzeldi galiba heralde torrent yaptı bu arada telefon ne alaka

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
ikisindede yaptım malwaretbys de 7 tane şey çıktı silfdim onları sonra kaspersky dan tam tarama yaptım onda bişi çıkmadı az önce torrenti sildim düzeldi galiba heralde torrent yaptı bu arada telefon ne alaka
Virüs hesaplarınıza erişmiş olabilir beeeeelki. Ondan değiştirin diyor hani PC'de virüs buldu ya telden değiştirin diyor o yüzden. Tam taramadan sonra bir şey çıkmadıysa daha da pek şey çıkacağını sanmam ama içiniz rahat etmiyorsa format atabilirsiniz.

rech

80+ Bronze
Bilgisayarınıza virüs girdiğinden dolayı telefondan değiştirin dedim. Bu arada ne kadar silseniz bile temiz kurulum ve şifre değişimi öneririm. Sonra 1 ay sonra benim Steam hesabım çalındı diye konu açmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,428
Üyeler
160,248
Son üye
Monk jade
Top Bottom