lan kaspersky malwareby silmek istiyoO çıkan virüs temizlenecek uyarıları fake, ciddiye alma onları. Quarantine'ye basabilirsin bir de üstüne Kaspersky ile tam tarama yapmanı öneririm.
hatta kötü yazılım diyolan kaspersky malwareby silmek istiyo
İlk fotodakinden bahsediyor.lan kaspersky malwareby silmek istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta kötü yazılım diyo
Yaptın mı?yapıyom inşallah olur
kapskerey den yapıom tam tarrrama ama avastdan yapmadımYaptın mı?
korsana hayır hocamsa pcyi açınca direk microsoft edge açılıp böyle bişi karşıma çıkıyo (resim ekkledim) önceden site değilde sayfalar düzgün kapanmadı tekrar yükle gibi bişi yazıyodu her seferinde kapatıyodum bugün ilk defa böyle bişi açıldı ayrca hep bildirim gelip virüs fln bulaştı diyo tıklayınca mcafee ye atıyo ama kapatıyom hemen. Bu arada torrent yüklemiştim geçen gitmiş kendiliğinden ETS 2 indirmiş 5gb delircemmmm napmalıyım
Şimdi tarama yaptım bunlar çıktı
pcyi kırcam galibasa pcyi açınca direk microsoft edge açılıp böyle bişi karşıma çıkıyo (resim ekkledim) önceden site değilde sayfalar düzgün kapanmadı tekrar yükle gibi bişi yazıyodu her seferinde kapatıyodum bugün ilk defa böyle bişi açıldı ayrca hep bildirim gelip virüs fln bulaştı diyo tıklayınca mcafee ye atıyo ama kapatıyom hemen. Bu arada torrent yüklemiştim geçen gitmiş kendiliğinden ETS 2 indirmiş 5gb delircemmmm napmalıyım
Asla indirmem zatenkorsana hayır hocam
Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın. Sonrasında temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada telefonunuzdan gmail hesabı gibi önemli hesapların şifrelerini değiştirin.sa pcyi açınca direk microsoft edge açılıp böyle bişi karşıma çıkıyo (resim ekkledim) önceden site değilde sayfalar düzgün kapanmadı tekrar yükle gibi bişi yazıyodu her seferinde kapatıyodum bugün ilk defa böyle bişi açıldı ayrca hep bildirim gelip virüs fln bulaştı diyo tıklayınca mcafee ye atıyo ama kapatıyom hemen. Bu arada torrent yüklemiştim geçen gitmiş kendiliğinden ETS 2 indirmiş 5gb delircemmmm napmalıyım
ikisindede yaptım malwaretbys de 7 tane şey çıktı silfdim onları sonra kaspersky dan tam tarama yaptım onda bişi çıkmadı az önce torrenti sildim düzeldi galiba heralde torrent yaptı bu arada telefon ne alakaKaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın. Sonrasında temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada telefonunuzdan gmail hesabı gibi önemli hesapların şifrelerini değiştirin.
Virüs hesaplarınıza erişmiş olabilir beeeeelki. Ondan değiştirin diyor hani PC'de virüs buldu ya telden değiştirin diyor o yüzden. Tam taramadan sonra bir şey çıkmadıysa daha da pek şey çıkacağını sanmam ama içiniz rahat etmiyorsa format atabilirsiniz.ikisindede yaptım malwaretbys de 7 tane şey çıktı silfdim onları sonra kaspersky dan tam tarama yaptım onda bişi çıkmadı az önce torrenti sildim düzeldi galiba heralde torrent yaptı bu arada telefon ne alaka
Bilgisayarınıza virüs girdiğinden dolayı telefondan değiştirin dedim. Bu arada ne kadar silseniz bile temiz kurulum ve şifre değişimi öneririm. Sonra 1 ay sonra benim Steam hesabım çalındı diye konu açmayın.ikisindede yaptım malwaretbys de 7 tane şey çıktı silfdim onları sonra kaspersky dan tam tarama yaptım onda bişi çıkmadı az önce torrenti sildim düzeldi galiba heralde torrent yaptı bu arada telefon ne alaka