trojan virüsü yardım

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
merhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz

Ekler

• unknown_2022.04.15-15.50.png
    unknown_2022.04.15-15.50.png
    69.5 KB · Hit: 54
merhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
hocam hiç uğraşmayın direk format atın kafanız rahat eder

Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapıp virüsü kaldırın. Eğer kafam rahat etmez derseniz de format atın.

kötü bir virüs diye biliyorum ama siliniyorsa ne mutlu bana
Kötü bir virüs evet ama dediğim uygulamalar o virüsü kaldırıyor. Eğer virüs kalktıktan sonra sisteminizde bir farklılıklar hissederseniz ya da içiniz rahat etmezse format atabilirsiniz. Ki ben o virüsü gördüğüm anda format atarım, bana en kesin ve kafa kurcalamayan çözüm o gibi geliyor çünkü.

Kötü bir virüs evet ama dediğim uygulamalar o virüsü kaldırıyor. Eğer virüs kalktıktan sonra sisteminizde bir farklılıklar hissederseniz ya da içiniz rahat etmezse format atabilirsiniz. Ki ben o virüsü gördüğüm anda format atarım, bana en kesin ve kafa kurcalamayan çözüm o gibi geliyor çünkü.
format atmak aslında kolay fakat ben tam bilmiyorum ama bir tane flash alınca benim için daha kolay olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncelleme bir anda pc nin sesi kapatıldı bir şey oldu 2 dk açamadım şuan geldi virüsle alakalı bir şey midir

format atmak aslında kolay fakat ben tam bilmiyorum ama bir tane flash alınca benim için daha kolay olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncelleme bir anda pc nin sesi kapatıldı bir şey oldu 2 dk açamadım şuan geldi virüsle alakalı bir şey midir
Siz en temizinden format atın bence. Biraz sıkıntılı gibi duruyor durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri