hocam hiç uğraşmayın direk format atın kafanız rahat edermerhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
Sistemi kaspersky ile tam tarama yapın öncelikle.merhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapıp virüsü kaldırın. Eğer kafam rahat etmez derseniz de format atın.merhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
Kaspersky ile silinmerhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
kötü bir virüs diye biliyorum ama siliniyorsa ne mutlu banaKaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapıp virüsü kaldırın. Eğer kafam rahat etmez derseniz de format atın.
Kötü bir virüs evet ama dediğim uygulamalar o virüsü kaldırıyor. Eğer virüs kalktıktan sonra sisteminizde bir farklılıklar hissederseniz ya da içiniz rahat etmezse format atabilirsiniz. Ki ben o virüsü gördüğüm anda format atarım, bana en kesin ve kafa kurcalamayan çözüm o gibi geliyor çünkü.kötü bir virüs diye biliyorum ama siliniyorsa ne mutlu bana
format atmak aslında kolay fakat ben tam bilmiyorum ama bir tane flash alınca benim için daha kolay olucakKötü bir virüs evet ama dediğim uygulamalar o virüsü kaldırıyor. Eğer virüs kalktıktan sonra sisteminizde bir farklılıklar hissederseniz ya da içiniz rahat etmezse format atabilirsiniz. Ki ben o virüsü gördüğüm anda format atarım, bana en kesin ve kafa kurcalamayan çözüm o gibi geliyor çünkü.
malwarebytes indirin virüsü silermerhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
Siz en temizinden format atın bence. Biraz sıkıntılı gibi duruyor durum.format atmak aslında kolay fakat ben tam bilmiyorum ama bir tane flash alınca benim için daha kolay olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelleme bir anda pc nin sesi kapatıldı bir şey oldu 2 dk açamadım şuan geldi virüsle alakalı bir şey midir