Sebebini bilmiyorum ancak zaten SCS Kendi official mp sini çıkartacak biraz daha beklerseniz.bu hatayı alıyorum aynı şekilde arkadaşımda aynı hatayı alıyor oyun dosyalarının bütünlüğünü dahi doğruladık hiçbir etkisi olmadı sorunun çözümü nedirAlıntıyı görüntüle
olayı çözdükte serverlerde sıkıntı var galiba atıp atıp duruyorbu sorunu akşam saatlerinde sunucular yoğunken alıyorum tmp aç kapa yada gelen uyarıya close de tekrar login de 1-2 kere olmazsa tmp yi kapat tekrar aç olmazsa pc kapa aç %100 çözüm truckers mp ile alakalı çünki sorun
Evet sunucular çöküyor oyuna girerken sol üstte Auntech gibi bir şey yazıyormu banada oluyor aynısı çok toxic bir şey pc kapa aç yapınca düzeliyor türk mantığıolayı çözdükte serverlerde sıkıntı var galiba atıp atıp duruyor
oyundan 10 kere falan çık gir yaptık düzeldiEvet sunucular çöküyor oyuna girerken sol üstte Auntech gibi bir şey yazıyormu banada oluyor aynısı çok toxic bir şey pc kapa aç yapınca düzeliyor türk mantığıBende şuan girmeye çalışıyorum Api sorununu nası çözdüğünü anlatabilirmisin şans sanırım