Neler Yeni

TRUTHEAR x Crinacle Zero kulaklık

ftaylang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan
Merhaba

TRUTHEAR x Crinacle Zero red almayı düşünüyorum FPS oyunlari ve müzik dinlemek için fakat bazı konularda blue modeli oyun için daha iyi demişler hangisini almalıyım​

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Zero blue harman tonlamaya sahip; bu tonlama ham diffuse field'a (diffuse field senin sesleri nasıl duyduğunu en iyi fifteen grafiktir) daha yakın sağ sol ayrımını çok daha keskin yapar.
Zero red ise df 10 db tilt+bass shelf; yani hoparlör ve müzik sistemlerine daha yakın. Müzik için daha iyidir ama oyunda da geri kalmaz. Aradaki fark marjinal. Ama red için daha konforlu blue için daha keskin diyebilirim. İkisini de tavsiye ederim ikisi de iyidir.

ftaylang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam teşekkürler sabah siz yazmadan red modelini almış bulundum keşke blue modeli sipariş verseydim ama geçti artık gelince deneyeceğiz @GRDL

Ruqeirsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musa Bölükbaş
Ben Blue modelini kullanıyorum red modelini kullanmadım, yazacağım şeyler inceleme ve yorumlara dayanıyor.Birisi Hexa modeli ile Red modeli arasından hangisini tercih etmeliyim, fiyat farkına değer mi diye sormuştu .Red modeli Hexa modeline yakın olduğunu, tiz ve midleri blue modeline göre çok daha iyi olduğunu yazdıklarını gördüm. Blue bassları baskın Red ise daha dengeli olduğunu söylüyorlardı. Tasarlayan adam da Bluenin eksik oluğu yerleri tamamlayan yapmak istediği kulaklığın bu olduğunu söylüyordu, yanlışım olmasın yt linki eklerim izlemek istersen. Oyun kısmında o kadar fark yaratacağını sanmıyorum. Sesleri sağ sol olarak rahatça ayırt edebilirsin ama ön arkaya gelince 7.1 kulaklık etksi olmuyor. Ben Blue aldıktan 6-7 ay sonra çıktı o yüzden Blue kullanıyorum yoksa Red alırdım. Demem o ki Red bence iyi seçim, çok ciddi bir fps oyuncusu değilsen tabii ki işini görür. Oyun için bassları arttıran ekolayzerları deneyebilirsin, daha önce hiç denemedim ama forumlarda görmüştüm. Güle güle kullan (⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧ @ftaylang
Video: TRUTHEAR x Crinacle Zero:RED

Son düzenleme:
Top Bottom