Neler Yeni

TS3'te IP'im alınmış, ne yapmalıyım?

Disiplin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Toprak Bostan
Merhabalar daha demin ts3 le arkadaştan görüştük bi adresten, adminmiş ve ip adresin gözüküyor vurucam diye güldü sonra vurmam niye vurayım dedi falan ama emin olamadım sizce napmalıyım yardım edin lütfen. :( İp adresim bilinirse en fazla ne olur ne önlemler alabilirim? )

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bir şey yapamaz

Hawkz

80+ Bronze
Eğer dengesizin teki değilse bu konuyu unutmuştur çoktan. IP adresin çok önemli biri değilsen bilinmesinde pekte bir sakınca yoktur. Adresini bile doğru düzgün bulamaz. Ha ama DDOS atılıyorsa servis sağlayıcını arayıp yardımcı olmalarını söyleyebilirsin. Ama bunlara gerek yok çünkü normal şartlar altında servis sağlayıcıları her porta bir IP adresi havuzu veriyor. Sen modemi kapatıp açtıkça veya DSL kablonu söküp taktıkça o havuzdan bir IP adresi atanıyor. IP adresinin sabit olması için aylık para verip statik IP alman lazım :D Yani bir şey olmaz rahat ol.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Default gateway adresinizdir. Modem arayüzlerine girerkende bu adresler ile giriş sağlanır. Zaten ağınıza Dinamik IP atandıysa, ki çoğunlukla Dinamiktir. Modemi her açıp kapadığınızda IP adresiniz değişir.

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Disiplin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Toprak Bostan
Eğer dengesizin teki değilse bu konuyu unutmuştur çoktan. IP adresin çok önemli biri değilsen bilinmesinde pekte bir sakınca yoktur. Adresini bile doğru düzgün bulamaz. Ha ama DDOS atılıyorsa servis sağlayıcını arayıp yardımcı olmalarını söyleyebilirsin. Ama bunlara gerek yok çünkü normal şartlar altında servis sağlayıcıları her porta bir IP adresi havuzu veriyor. Sen modemi kapatıp açtıkça veya DSL kablonu söküp taktıkça o havuzdan bir IP adresi atanıyor. IP adresinin sabit olması için aylık para verip statik IP alman lazım :D Yani bir şey olmaz rahat ol.
merhaba ağabey ya ben takıntılıyım birazda çocuğa 10 kere vurmamasını söyledim unutmamıştır yani :D modemi aç kapa yaptım yeterli olur mu sıkıntı yoktur değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom