Neler Yeni

TT den Türknete geçiyorum Yardım ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat Önen
Arkadaşlar Türk Telekom 25 download 10 upload kullanıyodum. Yakın zaman içinde turknet gigafiber kutusu bağlamışlar binaya. Bende ona geçmek istedim turktelekomda fena değildi kasma donma MS bir şey yoktu ama yine de Türknete geçmek istedim. Sizce yanlış karar mi verdim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam bu soruyu yazmaya çalışırken harcadığın enerjiyi ......

25 down 10 up dan 1000 1000 geçeceksin şaka mı yapıyon ya

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ömür
Arkadaşlar Türk Telekom 25 download 10 upload kullanıyodum. Yakın zaman içinde turknet gigafiber kutusu bağlamışlar binaya. Bende ona geçmek istedim turktelekomda fena değildi kasma donma MS bir şey yoktu ama yine de Türknete geçmek istedim. Sizce yanlış karar mi verdim
gigafiber ayrı bi seviye hiç düşünme bile

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Yılmaz
Bizim binaya gelse geldiği gibi. Kurulum yapmalarını isterdim diğer şirketler gigafiber için uçuk fiyatlar isterken 1000 TL gibi Türk nette bu fiyat 500 TL on ödeme yap keyfine bak 12 ay boyunca fatura derdiyle uğraşma

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yusuf Yılmaz
50 MB lik paketim tamamını veriyor hiç kesintide yasamadim
1000003943.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigafiber gelsede geçsem sıktı VDSL

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Gigafiber ile diğer firmaları karıştırma. Ms desen yok dw ve up değerleri stabil. Kaç yıldır sorunsuz kullanıyorum. Nazar değmesin hiç destek talebi açmadım :D

İndirim istersen eğer davet kodu : TSG97FK19LMO

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence geçmemelisin. Hatta hızı 25 Mbps düşürmek için talep oluştur. Daha stabil bir internet hizmeti alırsın.
Konuyu okuyan içinden saydırıyor yüksek ihtimal. Durman bile hata. Geçtikten sonra;

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat Önen
Hocam hangi semtte oturuyorsunuz nasıl geldi gigafiber?
İstanbul Esenyurtta ikamet ediyorum hiç müşteri hizmetlerini arayıp talep olusturmadim yinede gelip kurmuşlar sağ olsunlar.

Gigafiber ile diğer firmaları karıştırma. Ms desen yok dw ve up değerleri stabil. Kaç yıldır sorunsuz kullanıyorum. Nazar değmesin hiç destek talebi açmadım :D

İndirim istersen eğer davet kodu : TSG97FK19LMO
Arkadaşlar fikirleriniz ve geri dönüşleriniz icin çok teşekkür ediyorum hepinizi alintilayip postu daha fazla büyütmek istemedim. Dönüşlerin hepsi olumlu bende gün içerisinde kurulumu yaptıracağım hayırlısıyla. Teşekkürler tekrardan etkileşim için 🙏

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,408
İsim
.
Bence geçmemelisin. Hatta hızı 25 Mbps düşürmek için talep oluştur. Daha stabil bir internet hizmeti alırsın.
Konuyu okuyan içinden saydırıyor yüksek ihtimal. Durman bile hata. Geçtikten sonra;
Bu perde reklamının dayı versiyonu çok iyi :D

Scholarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem
İstanbul Esenyurtta ikamet ediyorum hiç müşteri hizmetlerini arayıp talep olusturmadim yinede gelip kurmuşlar sağ olsunlar.

Arkadaşlar fikirleriniz ve geri dönüşleriniz icin çok teşekkür ediyorum hepinizi alintilayip postu daha fazla büyütmek istemedim. Dönüşlerin hepsi olumlu bende gün içerisinde kurulumu yaptıracağım hayırlısıyla. Teşekkürler tekrardan etkileşim için 🙏
Hocam ben de Fatih de oturuyorum VDSL altyapı var gigafiber gelse direkt geçerim.
Hayırlı olsun bu arada

Top Bottom