Neler Yeni

Yardım ttnet müşteri hizmetlerine nasıl direk bağlanırım

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
hocam kafayı yiyicem internetten kaynaklı internet sitelerine girerken güveli değil uyarısı alıyorum üstüne ne steamda ne epicgameste güncelleme yapabiliyorum ağ hatası veriyor bu özür dileyerek söylüyorum siktiğim ttnetine nasıl ulaşıcam 444 1 444 ü arıyorum faturamı söyleyip ana menüye geri atıyor

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
444 1 444'ü ara yardımcı olurlar.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
hocam kafayı yiyicem internetten kaynaklı internet sitelerine girerken güveli değil uyarısı alıyorum üstüne ne steamda ne epicgameste güncelleme yapabiliyorum ağ hatası veriyor bu özür dileyerek söylüyorum ttnetine nasıl ulaşıcam 444 1 444 ü arıyorum faturamı söyleyip ana menüye geri atıyor
Bilgisayar kaynaklı bir problem olabilir. Telekom açınca arama nedenizi soruyorsa müşteri hizmetleri dermisin? (Eğer böyle bir seçenek sunmuyorsa yanlış hatırlamıyorsam sırasıyla 2 sonra 1 sonra tekrardan 2'yi tuşlaman gerekiyor.) Ana menüye dönmek için ya da müşteri hizmetlerine bağlanmak için sonda seçenek sunuyor.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar kaynaklı bir problem olabilir. Telekom açınca arama nedenizi soruyorsa müşteri hizmetleri dermisin? (Eğer böyle bir seçenek sunmuyorsa yanlış hatırlamıyorsam sırasıyla 2 sonra 1 sonra tekrardan 2'yi tuşlaman gerekiyor.) Ana menüye dönmek için ya da müşteri hizmetlerine bağlanmak için sonda seçenek sunuyor.
hocam bilgisayar kaynaklı bir sorun oldugunu sanmıyorum aklına gelebilecek her şeyi denedim olmuyor. ağ hatası veriyor düzgün çalıştıgını teyit etmemi istiyor bilgisayarı daha yeni aldım 2 gün oldu

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
hocam bilgisayar kaynaklı bir sorun oldugunu sanmıyorum aklına gelebilecek her şeyi denedim olmuyor. ağ hatası veriyor düzgün çalıştıgını teyit etmemi istiyor bilgisayarı daha yeni aldım 2 gün oldu
Wifi de problem var mı?

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi de problem var mı?
yani şu ana kadar hep bunu kullandım son zamanlarda bir sorun oldu bu internet güvenliği sorunu benim önce ki bilgisayarımda da vardı bunda da var wifi de problem olup olmadıgını nasıl anlayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani şu ana kadar hep bunu kullandım son zamanlarda bir sorun oldu bu internet güvenliği sorunu benim önce ki bilgisayarımda da vardı bunda da var wifi de problem olup olmadıgını nasıl anlayabilirim
bir de normalde wifiyi uzaktan kullanıyordum şimdi ethernet kablosuyla 2 gün önce yani

Yanlış seçenekleri seçtiğini düşünüyorum, tekrar aramasını söylüyorum.
sabit internete basıp kimlik no giriyorum faturamı söyleyip ana menüye atıyor

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

bir de normalde wifiyi uzaktan kullanıyordum şimdi ethernet kablosuyla 2 gün önce yani

Tuhaf, 2'ye tıklayarak direk ben müşteri hizmetlerine ulaşmıştım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

Şuan kablo bağlı ve bilgisayarda internet bağlantısımı yok? Telefondan erişebiliyorsan DNS sunucularını değiştirmeyi dene.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
Şuan kablo bağlı ve bilgisayarda internet bağlantısımı yok? Telefondan erişebiliyorsan DNS sunucularını değiştirmeyi dene.
hayır internet bağlantısı var kullanabiliyorum valorant lol gibi oyunları indirdim oynuyorum ama googlede güvenlik sorunu veriyor bazı sitelerde ve epic games steam gibi güncelleme isteyen oyun platformlarında ağ bağlantımda sorun oldugunu söylüyor

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
TTNet mobil veya online işlemlerden Güvenli internet profiliniz nedir kontrol edin. Standart profil yerine çocuk profili veya aile profili seçildiyse bu tarz engellemeler oluyor.
Screenshot_2022-09-11-10-49-38-614_com.tmob.AveaOIM.jpg

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa Aydemir
TTNet mobil veya online işlemlerden güvenlik Güvenli internet profiliniz nedir kontrol edin. Standart profil yerine çocuk profili veya aile profiline alındıysa bu tarz engellemeler oluyor.
Alıntıyı görüntüle
TTNet mobil veya online işlemlerden Güvenli internet profiliniz nedir kontrol edin. Standart profil yerine çocuk profili veya aile profili seçildiyse bu tarz engellemeler oluyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam mobilden bir işlem yaptım IP alamama sorununuz var diyor o nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom