Teşekkürler bende 2 yıllık aldım.Bilim ve teknik+bilim çocuk(7+ yaş)+meraklı minik(3+ yaş) dergileri 12 aylık abonelik sadece 195 TL. 2'li paketler ise yıllık 135 TL. Maksimum 2 yıllık abonelik alabiliyorsunuz. Tek tek abonelikler 90-75-75 TL.
Ben 2 yıllık Bilim ve Teknik + Bilim Çocuk + Meraklı Minik aboneliği yaptım ve 390 TL ödedim 24 sayı 3 tane dergi için bedava ilginiz varsa ve küçük çocuğunuz yeğeniniz vs. varsa kaçırmayın derim.
Alıntıyı görüntüle
7 yaşındaki kardeşime 2 yıllık bilim çocuk + meraklı minik aldım hocam teşekkürlerBilim ve teknik+bilim çocuk(7+ yaş)+meraklı minik(3+ yaş) dergileri 12 aylık abonelik sadece 195 TL. 2'li paketler ise yıllık 135 TL. Maksimum 2 yıllık abonelik alabiliyorsunuz. Tek tek abonelikler 90-75-75 TL.
Ben 2 yıllık Bilim ve Teknik + Bilim Çocuk + Meraklı Minik aboneliği yaptım ve 390 TL ödedim 24 sayı 3 tane dergi için bedava ilginiz varsa ve küçük çocuğunuz yeğeniniz vs. varsa kaçırmayın derim.
Alıntıyı görüntüle
Site çökmese Bilim Çocuk + Bilim Teknik 1 yıllık alcam da... Sepet yüklenmiyor ki.
420 lira oluyor meraklı miniği ekleyinceBilim ve teknik+bilim çocuk(7+ yaş)+meraklı minik(3+ yaş) dergileri 12 aylık abonelik sadece 195 TL. 2'li paketler ise yıllık 135 TL. Maksimum 2 yıllık abonelik alabiliyorsunuz. Tek tek abonelikler 90-75-75 TL.
Alıntıyı görüntüle
420 lira oluyor meraklı miniği ekleyince