Neler Yeni

Tübitak Ulusal Bilim Olimpiyatları

OrionKnight55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Herkese merhaba arkadaşlar forumda böyle bir konu eksiklği hissettim ve açayım dedim şahsen ben bilgisayar olimpiyatlarına hazırlanıyorum ve ağustosta inşallah 1. aşamayı geçeceğim ama sürpriz yanlışlar da çıkaiblir :) Nyese siz buraya yapamadığınız sorular olsun rehberlik konuları olsun sorularınızı burada paylaşabilirsiniz. Herkese iyi forumlar

Hocam biraz açar mısınız bu konuyu? Türkiye'yi mi temsil ediyorsunuz ve bilgisayar olimpiyatçısıyım ne demek? Yani ne yapacaksınız?

Başlığa ana konu diye tag vermek doğru mu? Benim bildiğim konunun yapısına göre moderatörler veriyor ama yanlışsam düzeltin.

Herkese merhaba arkadaşlar forumda böyle bir konu eksiklği hissettim ve açayım dedim şahsen ben bilgisayar olimpiyatçısıyım ve ağustosta inşallah 1. aşamayı geçeceğim ama sürpriz yanlışlar da çıkaiblir :) Nyese siz buraya yapamadığınız sorular olsun rehberlik konuları olsun sorularınızı burada paylaşabilirsiniz. Herkese iyi forumlar
Hocam forumun yarısından çoğu bilgisayar olimpiyatçısı ne bilmez büyük ihtimalle ayrıca ben hayatımda bilgisayar olimpiyatçısı gibi bir tamlama duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığa ana konu diye tag vermek doğru mu? Benim bildiğim konunun yapısına göre moderatörler veriyor ama yanlışsam düzeltin.
Kafasına göre veremez ayrıca ana konuluk bir konu da değil

Değil başka bir konuda gene aynı kişiyi uyarmıştım galiba . Gene aynısını yapmış .

Bilgisayar Olimpiyatçısı ne oluyor biraz açar mısın?
Hocam biraz açar mısınız bu konuyu? Türkiye'yi mi temsil ediyorsunuz ve bilgisayar olimpiyatçısıyım ne demek? Yani ne yapacaksınız?
sınavlarına hazırlanıyorum ve bu bildiiğiniz tokyo olmpiyatları gibi olimpiyatlar değil lise ve ortaokula yönelik güzel ödülleri var ve evet ilk 25e girene ulusal madalya ilk 4e de türkiyeyi temsil etme hakkı veriyorlar

sınavlarına hazırlanıyorum ve bu bildiiğiniz tokyo olmpiyatları gibi olimpiyatlar değil lise ve ortaokula yönelik güzel ödülleri var ve evet ilk 25e girene ulusal madalya ilk 4e de türkiyeyi temsil etme hakkı veriyorlar
Konuyu açın diyorum hocam siz ödülleri söylüyorsunuz :D Yani bunlar ne yapıyor da Bilgisayar Olimpiyatçısı oluyor? Olunca ne oluyor?

Konuyu açın diyorum hocam siz ödülleri söylüyorsunuz :D Yani bunlar ne yapıyor da Bilgisayar Olimpiyatçısı oluyor? Olunca ne oluyor?
tübitağın yaptığı sınavlara giriyorsun ve bu işte hazırlananlara olimpiyatçı deniliyor nasılsa okula gidenlere öğrenci olunca sana kattığı 4 boyutlu düşünme yks matematiğine katkı farklı düşünme ve ek katsayı gibi ödülleri var öğrenci olunca nasıl okula gidiyorsan bunda da böyle asıl iş kendine olimpiyatçı demede değil o sınavları geçmekte

Geri