unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim.
Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum.
Henüz erken erişimde olan oyunumuzun fiyatı : Henüz açıklanmadı.
Naau: The Lost Eye hakkında; Fizik mekaniklerini baz alan, VR tabanlı macera puzzle çözme oyunu olarak tanımlanıyor.
Oyun içerisinde vaat edilenler; Birden fazla çeşitli kullanılabilecek eşya ve düşman.
Hikaye: Üç gizemli kişi, Nauu'ya ait olan bir enerji taşını çalmıştır ve Nauu da bu taşın peşine düşer. İşte yeraltı şehirleri, antik kentler ve görülmemiş yapılarla bezenmiş onlarca farklı mekanda geçen oyundaki amacınız, ipuçlarını toplayıp bulmacaları çözerek, çalınan enerji taşını bulmaya çalışmak. Ancak bu süreçte karşınıza çıkacak olan yaratıkları alt etmeniz ve taşın verdiği enerjiyi harici kaynaklar aracılığıyla sağlamanız gerekiyor.
Oyun görsellerine gelecek olursak;
Oyun hakkında düşüncelerim;
Oyunun geçtiği evren konsepti gerçekten başarılı olmuş,renk paleti ve düşmanlar güzel duruyor.Umarım hedeflerine ulaşabilir ve yeni oyunlar ile karşımıza sürekli çıkacak bir firma haline gelirler.Oyun sektöründe kendilerine başarılar diliyorum.
Not : Umarım VR dışında oynayabiliriz bu oyunu,deneyimlemek isterim.
Steam Mağaza Linki: https://store.steampowered.com/app/1124600/Naau_The_Lost_Eye/
Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum.
İnceleme - Yeni çıkan Türk yapımı oyunları bir konu altında depoluyoruz.
Merhabalar, daha önce sizlere sunmuş olduğum farklı farklı konuları bir konu altında tutmak istediğim. Açtığım konulardan zevk alan kişiler bu konuyu takip ederek yeni konu paylaştığımda bu konu üzerinden yeni içeriğime kolayca ulaşabilirler. Umarım forum kurallarını ihlal etmiyorumdur bu konuyu...
forum.donanimarsivi.com
Oyunumuz : Naau: The Lost Eye
Çıkış tarihi : 25.02.2021Henüz erken erişimde olan oyunumuzun fiyatı : Henüz açıklanmadı.
Naau: The Lost Eye hakkında; Fizik mekaniklerini baz alan, VR tabanlı macera puzzle çözme oyunu olarak tanımlanıyor.
Oyun içerisinde vaat edilenler; Birden fazla çeşitli kullanılabilecek eşya ve düşman.
Hikaye: Üç gizemli kişi, Nauu'ya ait olan bir enerji taşını çalmıştır ve Nauu da bu taşın peşine düşer. İşte yeraltı şehirleri, antik kentler ve görülmemiş yapılarla bezenmiş onlarca farklı mekanda geçen oyundaki amacınız, ipuçlarını toplayıp bulmacaları çözerek, çalınan enerji taşını bulmaya çalışmak. Ancak bu süreçte karşınıza çıkacak olan yaratıkları alt etmeniz ve taşın verdiği enerjiyi harici kaynaklar aracılığıyla sağlamanız gerekiyor.
Oyun görsellerine gelecek olursak;
Oyun hakkında düşüncelerim;
Oyunun geçtiği evren konsepti gerçekten başarılı olmuş,renk paleti ve düşmanlar güzel duruyor.Umarım hedeflerine ulaşabilir ve yeni oyunlar ile karşımıza sürekli çıkacak bir firma haline gelirler.Oyun sektöründe kendilerine başarılar diliyorum.
Not : Umarım VR dışında oynayabiliriz bu oyunu,deneyimlemek isterim.
Steam Mağaza Linki: https://store.steampowered.com/app/1124600/Naau_The_Lost_Eye/