- Bütçe
- 3500
Yeni bir anakart almak istediğim için amazon indirimlerini takip ediyorum.
Gözüme bu 2 anakart çarptı. Aralarında 100 tl fark var. Wifi ve Bluetooth için tuf yerine prime almaya değer mi?
Bu 2 anakartında çok fazla videosu veya karşılaştırmasını göremedim.Karşılaştırmasına bak şimdilik bilemiyorum ona göre alırsın
Wireles olarak bağlanıyorum internete.değer knk muhtemelen ethernet ile kullanacaksın ama wifi ve bluetooth iyidir başka bir zaman ethernet kablosunda bir sıkıntı çıkar o zaman wifi kullanırsın şimdi bir wifi adaptörü olmuş 300 TL oda en ucuzu
İkisi de değil gaming x v2.Bu 2 anakartında çok fazla videosu veya karşılaştırmasını göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wireles olarak bağlanıyorum internete.
Tp link Tlwn781nd eski bir adaptörüm var.
İşlemcim 5600
Tuf serisi teknolojik açıdan daha iyi değil mi.Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
V2X'in faz değerleri daha iyi.Tuf serisi teknolojik açıdan daha iyi değil mi.
Aorus elite v2 olsaydı olurdu da gaming x v2 aorus elite'den daha iyi nays ve tık hızı ile 3000e geliyor o daHiç biri.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Gigabyte B550M Aorus Elite Anakart Soketi Am4 https://amzn.eu/d/bgTatG8
Sanırım prime olanda 6 faz var ama tuf ı bulamadım.V2X'in faz değerleri daha iyi.
Aorus elite v2 olsaydı olurdu da gaming x v2 aorus elite'den daha iyi nays ve tık hızı ile 3000e geliyor o da
O özellikleri ne kadar kullanacağına bağlı. İkisini de aktif olarak kullanırım dersen Prime al. O kadar da lazım değil zaten interneti kabloyla bağlarım vs diyorsan TUF al geç.
Yeni bir anakart almak istediğim için amazon indirimlerini takip ediyorum.
Gözüme bu 2 anakart çarptı. Aralarında 100 TL fark var. Wifi ve Bluetooth için tuf yerine prime almaya değer mi?
Msi b550-a pro daha iyi bir seçenek olabilir mi. Yeni farkettim amazonda 3.364 tl.O özellikleri ne kadar kullanacağına bağlı. İkisini de aktif olarak kullanırım dersen Prime al. O kadar da lazım değil zaten interneti kabloyla bağlarım vs diyorsan TUF al geç.