Hocam sistemim sığar mı sorunsuz şekilde sorun yaşar mıyım?Mesh ve önünde 3 ARGB fan güzel ama kutu gibi bir kasa.
320MM GPU desteği artık RTX3000 serisinin tabiri caizse benim tabirim ile debdebe kartları ile az kalıyor.
Ayrıca tasarımı hiç hoşuma gitmedi.
Sığar.Hocam sistemim sığar mı sorunsuz şekilde sorun yaşar mıyım?
Alınır.Arkadaşlar ASUS GT301 kasa alınır mı? ROG STRIX B550 XE ASUS TUF RTX 3070Ti R7 5800X Fuma2 soğutucu 2x16 gskill ram sistem.
Hocam sistem rahatlıkla sığar mı hava soğutma kullanılacak GT 301?Alınmaz, daracık kasa.
Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Sağ olun hocam buna da bakıyorum.Buna da bir bakın derim kendim kullanıyorum memnunum.
Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bir de şunu diyeyim senin anakartın ATX boyutunda bakacağın kasaların özelliklerin de hangi boyut anakartı desteklediği yazar zaten.Sağ olun hocam buna da bakıyorum.
Kullanabilirsiniz bende bir model öneriyi bulunsun belki hoşunuza gider.Hava soğutmayla kullanacağım hocam sorun yaşamadan kullanabilir miyiz?