TUF RX5700XT

Isınma sorunu yok bu kartın. Yeni EVO serisi.

2060 super al knk artık ray tracing oyun dünyasının geleceği dlss 2.0 la çok rahat hiç kasmadan rtx oynanıyor dlss 3.0 da çıkıcak aşırı rahatlıycak yeni çıkacak oyunlar ray tracing le efsane ötesi gözükücek cyberpunk ac valhalla falan

2060 super al knk artık ray tracing oyun dünyasının geleceği dlss 2.0 la çok rahat hiç kasmadan rtx oynanıyor dlss 3.0 da çıkıcak aşırı rahatlıycak yeni çıkacak oyunlar ray tracing le efsane ötesi gözükücek cyberpunk ac valhalla falan

Galax 2060S'i aratmıyoruz. :D

ben zaten 2060 dual evo kullanıyorum sadece meraktan çünkü bi düz model vardı rx te bide evo vardı ondan sordum

Alabilirsiniz evo serisi duzeltildi

Her RX konusunda RTX önerilmesi kesilse mi artık acaba? İsteyen kişileri fiyat/performansa yönlendirmeye çalışıyoruz burada. Intel devrini Ryzen nasıl kapattıysa AMD artık NVIDIA için çalışıyor sadece biraz daha bekleyin. RTX gelecek için önemli diyorsunuz ama RTX 2060 Super ile geleceğe yatırım yapamazsınız. Siz sanıyorsunuz ki gelecekte RTX destekleyen oyunlar için giriş seviye RTX 2060 yeterli olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,347
Üyeler
188,923
Son üye
chiefps
Geri