Neler Yeni

Tulpar T7 V21.7 17,3 almalı mıyım ?

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
10870H 3060'a nerede darboğaz yapıyor :D
Güldürmeyin beni
dediğim oyunların testine bakmadın galiba 1080p de
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı ne alemde oluyor? ayrıca cyberpunk optimizasyon olarak çok problemli bir oyun.

darboğaz yapar dediğinde hayatımını sorguladım galiba.
valhalla yı niye es geçtin xd

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
dediğim oyunların testine bakmadın galiba 1080p de

valhalla yı niye es geçtin xd
He valhallada var dı demi? evet o da problemli.

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Monster tulpar kullanan biri olarak söylüyorum monstere kesinlikle bulaşmayın çok pişman olursunuz alalı 3 hafta oldu burnumdan getirdi çoğu kişide beğenmiyo zaten çok sorunlu bi marka
hangi model i v22 ve v20 ler sorunlu zaten

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Monster tulpar kullanan biri olarak söylüyorum monstere kesinlikle bulaşmayın çok pişman olursunuz alalı 3 hafta oldu burnumdan getirdi çoğu kişide beğenmiyo zaten çok sorunlu bi marka
Hocam ne gibi sorunlarla karşılaştınız . İade etmeyi denediniz mi? Belki yardımcı olurum

Dejour

80+ Bronze
Monster'larda arkadaşım garanti sorunu yaşamıştı ben o yüzden monster almadım ASUS alın

Reina

80+
Hocam ne gibi sorunlarla karşılaştınız . İade etmeyi denediniz mi? Belki yardımcı olurum
İade süresi geçtiği için veremedim şöyle söyleyeyim oyun oynarken bi anda oyun kasmaya başlıyo en düşük ayarlarda rn fazla 9 fps alıyorum oyunda bi anda oyun donuyo ekran dıtttt diye ses geliyo mavi ekran hatası alıyorum daha neler neler

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İade süresi geçtiği için veremedim şöyle söyleyeyim oyun oynarken bi anda oyun kasmaya başlıyo en düşük ayarlarda rn fazla 9 fps alıyorum oyunda bi anda oyun donuyo ekran dıtttt diye ses geliyo mavi ekran hatası alıyorum daha neler neler
Oha 🙄
Mux switch sorunu mu ne vardı bu hiç normal değil
Monsteri arayın söyleyin birebir değişim isteyin lütfen

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
İade süresi nasıl geçti 2 yıl garanti süresi var ve v20 modeller çıkalı 2 yıl olmadı

Top Bottom