Neler Yeni

Tulpar T7 V21.7 17,3 almalı mıyım ?

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Evet konuda da belirttiğim gibi bu laptop un rakibi yok, %100srgb, ips, 2k, magnezyum kasa, 512gb samsung pm9a1 m.2 ssd pcIe 4.0 x4 (okuma: 6900 mb/s - Yazma: 5000 mb/s), 115w 3060 max p + i7 11800h + 16gb 3200mhz ram yani demek istediğim bu fiyatı aşmadan buna rakip var mıdır ? %100 srgb, işlemci ve ekran kartı aynı olmalı.
sistem güzel de bu fiyata güzel bir sürü sistem bulunur zaten. Monster'ın anlamı kalmamış

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Ben şunu demek istemiştim, monster genel olarak güzel bir marka ama gerçekten sıkıntılar çıkabiliyor bir tanıdığımdan biliyorum. Önceden 2060lı bir monster kullanıyordu ve sonra bu modele geçmeye karar verdi. Ama çoğu oyunda eski laptopundan daha düşük performans alıyordu. Tabii bu birkaç ay önce oldu. Düzeltmişler midir bilmem. Ama bu iki laptopu önerebilirim.

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Ben şunu demek istemiştim, monster genel olarak güzel bir marka ama gerçekten sıkıntılar çıkabiliyor bir tanıdığımdan biliyorum. Önceden 2060lı bir monster kullanıyordu ve sonra bu modele geçmeye karar verdi. Ama çoğu oyunda eski laptopundan daha düşük performans alıyordu. Tabii bu birkaç ay önce oldu. Düzeltmişler midir bilmem. Ama bu iki laptopu önerebilirim.

Alttaki laptop un srgb si düşüktü galiba tam hatırlamıyorum ya da mux yoktur muhtemelen, asus tuf un da işlemcisi kötü

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Alttaki laptop un srgb si düşüktü galiba tam hatırlamıyorum ya da mux yoktur muhtemelen, asus tuf un da işlemcisi kötü
Yo iyi aslında. Sadece çekirdek sayısı düşük.

Son düzenleme:
Top Bottom