Aklımda kalan bir soru
???
Tüm anakartlar demiş knk genelleme yapmış. Tüm anakartlar tüm ekran kartlarını desteklemez
Gidip RTX3090'ın 486 bilgisayara takılmayacağını oda biliyordur herhalde.Tüm anakartlar demiş knk genelleme yapmış. Tüm anakartlar tüm ekran kartlarını desteklemez
2004 yılından sonra çıkan anakartlar pcı-e slotludur. Ekran kartlarıda öyle. Yani pcı-e soketi olan ekran kartını istediğiniz pcı-e slotu olan anakarta takabilirsiniz.
Sorduğu soruya sorduğu soruyla alakalı cevap vermen gerek ama.Gidip RTX3090'ın 486 bilgisayara takılmayacağını oda biliyordur herhalde.
Evet ama dediğim gibiSorduğu soruya sorduğu soruyla alakalı cevap vermen gerek ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen alanı daraltmışsın
Şuan piyasada olmayan agp anakartları listeye almaya gerek yok bence.Gidip RTX3090'ın 486 bilgisayara takılmayacağını oda biliyordur herhalde.
Haklısın da işte soru bizi burda hepsini katmaya davet ediyor. Gerçi benim mantığımla da laptop anakartları telefon anakartları da işin içine giriyor. Paradoksa girdim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEvet ama dediğim gibi
Şuan piyasada olmayan agp anakartları listeye almaya gerek yok bence.
Bak bana dedin senin başına geldi (!)Haklısın da işte soru bizi burda hepsini katmaya davet ediyor. Gerçi benim mantığımla da laptop anakartları telefon anakartları da işin içine giriyor. Paradoksa girdim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA