Neler Yeni

Tüm bankalardan hesap açabiliyor muyum?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar 18 yaşıma girdim ve bazı bankalardan vadesiz hesap açıp para yatırmak istiyorum vakıfbank ziraat finansbank kuveyttürk den açmak istiyorum herhangi bir problem yaşar mıyım ? (SORUN YAŞAMADIM)(PARADA YATIRMADIM)

EDİT: en para kuveyttürkden açtım kuveyttürk ün sözleşmesinde içki alkol satışı olan hiçbir yerde kartı kullanamazsın diyor :d

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar 18 yaşıma girdim ve bazı bankalardan vadesiz hesap açıp para yatırmak istiyorum vakıfbank ziraat finansbank kuveyttürk den açmak istiyorum herhangi bir problem yaşar mıyım ?
3 lü olsun güçlü olsun mu mantık neden 3 banka?

şahin doğan

80+ Platinum
Bazen bankalar nedensizce reddedebiliyor ama normalde açabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cem bilgili
Devlet bankaların'da açabildim. Diğer özel bankalar en az hesabıma 10 bin tl yatırabilirsen açabiliriz demişlerdi. yatırdım çektim :blobdance:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enpara açın keyfinize bakın.
enparada hiçbir şekilde parayı provizyona almıyor twitch gibi sitelerde para giderse 1 ay uğraşıyorsun onla uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 lü olsun güçlü olsun mu mantık neden 3 banka?
kampanyalarından ve bazı özel nedenlerden dolayı önerdiğin bir banka varsa tabikide 3 ünü bırakabilirim kafama eserse

Bazen bankalar nedensizce reddedebiliyor ama normalde açabilirsiniz.
kredi puanı vb nin vadesiz hesap açmada bir önemi var mı ?

NespaY

80+ Silver
enparada hiçbir şekilde parayı provizyona almıyor twitch gibi sitelerde para giderse 1 ay uğraşıyorsun onla uğraşmak istemiyorum

kampanyalarından ve bazı özel nedenlerden dolayı önerdiğin bir banka varsa tabikide 3 ünü bırakabilirim kafama eserse

kredi puanı vb nin vadesiz hesap açmada bir önemi var mı ?
Ben Yapıkredi kullanıyorum memnunum, öneririm.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Akbank öneririm. Tüm işlemleri hızlı ve sorunsuz yapabiliyorum. Artı olarak Tosla ve Papara için de avantajlı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akbank öneririm. Tüm işlemleri hızlı ve sorunsuz yapabiliyorum. Artı olarak Tosla ve Papara için de avantajlı.
Akbank mobil uygulamasina uzun suredir erisim sorunu yasaniyorfu bir ara gecen sene yasanan olaydan sonra akbanka karşı önyargıliyim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar 18 yaşıma girdim ve bazı bankalardan vadesiz hesap açıp para yatırmak istiyorum vakıfbank ziraat finansbank kuveyttürk den açmak istiyorum herhangi bir problem yaşar mıyım ?
benim ziraat akbank ve iş bankası hesaplarım var hiç bi sorun yok şuanlık rahatça açtım hepsini

Bünyamina

80+ Platinum
Problem yaşayacağını zannetmiyorum rahatça 2 kağıt imzalayarak açabilirsiniz

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
kuveyttürk'ten açamazsınız muhtemelen yüklü miktarda para istiyorlar hesabın içinde
Ziraat, İŞ Bankası, Vakıfbank, Enpara'dan açabilirsiniz rahat rahat

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
bugün kuveyttürkten hesap açtım sözleşmede içki satışı olan hiçbir yerde kartı kullanamazsınız yazıyor :D

Top Bottom