Dostum afk ile mi savaşıyoruz? Ben de bir bakayım.Ben AFK Arena adında bir oyun oynuyorum. Tüm gün oynatmaz kendini ama her gün girip oynama isteği uyandırıyor. Her gün girip görevleri yapıyorsun kahramanlarla takım oluşturup bölümleri geçmeye çalışıyorsun. Bu tarz oyunları sever misin bilmiyorum ama ben eğlendiğim için önermek istedim. Umarım beğenirsin. Sevgiler...
Oo hırsta yapar açarım onu. İndiriyorumİlerde açabileceğin karakterlerde tırpanlı bi arkadaş var ama biraz kasman gerekecek ben şu an 2 katanalı bir de silahlı arkadaşımızı kullanıyorum birde
Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dezavantaj değil. Renkli grafiklere alışığım. No game no life izledim s4 league oynadım muse dash oynadım baya alsıgım. Bu oyun indikten sonra kac gb indirme yapar?Hayırlı olsun tek oyunun dezavantajı çok renkli ve çok çok kadın karakter var hatta erkek hiç yok diyebilirim
Afk oyunları oynamıştım. Pek sevmefim ama önerin için teşekkür ediyorum.Ben AFK Arena adında bir oyun oynuyorum. Tüm gün oynatmaz kendini ama her gün girip oynama isteği uyandırıyor. Her gün girip görevleri yapıyorsun kahramanlarla takım oluşturup bölümleri geçmeye çalışıyorsun. Bu tarz oyunları sever misin bilmiyorum ama ben eğlendiğim için önermek istedim. Umarım beğenirsin. Sevgiler... [emoji4]
Hocam şu an bütün hd paketi ile oyun 5 gbDezavantaj değil. Renkli grafiklere alışığım. No game no life izledim s4 league oynadım muse dash oynadım baya alsıgım. Bu oyun indikten sonra kac gb indirme yapar?
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AFK iken para, tecrübe vs. birikiyor online olduğunda da bunları kullanıyorsun. Oyun adını bu özelliğinden alıyor.Dostum afk ile mi savaşıyoruz? Ben de bir bakayım.
Hastanrnin 65 mbit İnterneti var. İner hemen [emoji1787][emoji1787]Hocam şu an bütün hd paketi ile oyun 5 gb
Ooh ne güzel ben 3 m/b alıyorum en fazla hüüüğğ[emoji22]Hastanrnin 65 mbit İnterneti var. İner hemen [emoji1787][emoji1787]
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi