Neler Yeni

Tüm insanlar eşittir?!

Bergee

80+ Silver
Aynen tüm insanlar eşittir ama kategori kategori :D Adaletli bir ülkedeyiz kesinlikle arkadaşlar :) Şuraya bak insanları kategori kategori ayırıp kılıf biçiyorsunuz yazıklar olsun diyorum başka hiçbir şey demiyorum! Okuyan bir çok insan iş bulamıyor! Bu sabah bir arkadaşıma minibüste rastladım okumuş öğretmen olmuş ama ne yazık ki atanamıyormuş ne kadar hak yiyen varsa hepsine hakkımı haram ediyorum! Erşan Kuneride nazlı repliği ile al o parayı a****** müsait bir tarafına yani vallahi sıkıldım bu hayattan intihar evresine dayandım artık evet bilgisayarım var ama her şey bundan ibaret değil inanın bana bilgisayar bile alamaz olduk artık şaka gibi ülkenin ırzına geçtiler!! Buna dur demeliyiz ama nasıl? (LÜTFEN BUNDANDA RAPOR YEMEYEYİM SANSÜRLEDİM KÜFÜR ETMEDİM AĞIR KONUŞMADIM AĞIR KONUŞTUM DİYE ARGO MARGODAN RAPOR ALIRSAM SİZ AĞIR KONUŞMA VE ARGO GÖRMEMİŞSİNİZDİR)

Not; kimseyide kışkırtmıyorum her şey göz önünde görmeyen "kör"dür.

1654670422879.png

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Sosyalizmde gerçekten eşitlik vardı. Herkes aynı parayı alırdı. Az çalışan da, çok çalışan da. Sonra herkes işini aksatmaya başladı ve Sosyalizm çöktü.

Eclipse

80+ Bronze
Yani, isyanında illa haklı sebeplerin var ancak değişik mesleklere farklı maaş verilmesini yanlış bulmuyorum. Her mesleğin zorluğu, riski o mesleği icra etmek için gerekli gereksinimleri farklı. Ha bu dediğime bizim ülkede ne kadar uyuluyor dersen ona cevabım nasıl işliyorduysa bu memlekette işler o şekilde yapmışlardır bir şeyler.

Aynen tüm insanlar eşittir ama kategori kategori :D Adaletli bir ülkedeyiz kesinlikle arkadaşlar :) Şuraya bak insanları kategori kategori ayırıp kılıf biçiyorsunuz yazıklar olsun diyorum başka hiçbir şey demiyorum! Okuyan bir çok insan iş bulamıyor! Bu sabah bir arkadaşıma minibüste rastladım okumuş öğretmen olmuş ama ne yazık ki atanamıyormuş ne kadar hak yiyen varsa hepsine hakkımı haram ediyorum! Erşan Kuneride nazlı repliği ile al o parayı a****** müsait bir tarafına yani vallahi sıkıldım bu hayattan intihar evresine dayandım artık evet bilgisayarım var ama her şey bundan ibaret değil inanın bana bilgisayar bile alamaz olduk artık şaka gibi ülkenin ırzına geçtiler!! Buna dur demeliyiz ama nasıl? (LÜTFEN BUNDANDA RAPOR YEMEYEYİM SANSÜRLEDİM KÜFÜR ETMEDİM AĞIR KONUŞMADIM AĞIR KONUŞTUM DİYE ARGO MARGODAN RAPOR ALIRSAM SİZ AĞIR KONUŞMA VE ARGO GÖRMEMİŞSİNİZDİR)

Not; kimseyide kışkırtmıyorum her şey göz önünde görmeyen "kör"dür.

Alıntıyı görüntüle
Herkes niye eşit olsun ne saçma bir düşünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes niye eşit olsun ne saçma bir düşünce
Önemli olan adalettir.Herkese hakkı verilmelidir.Eşitlik ile adaleti karıştırma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,932
Üyeler
161,167
Son üye
mertece.works
Top Bottom