Bence kafana göre kesinlikle map le alakası yok .Tüm mapler için Vandal mı phantom mu oynanmalı yazabilir misiniz?
Yani şöyle haven Vandal split phantom
Tüm mapler için bu şekilde yazabilir misiniz?
"Phantom" let's go.Tüm mapler için Vandal mı phantom mu oynanmalı yazabilir misiniz?
Yani şöyle haven Vandal split phantom
Tüm mapler için bu şekilde yazabilir misiniz?
Jett ve reyna oynayacağımBreeze ve icebox da vandal kullanmaya alışman senin yararına olur mesafeden ötürü. Oyunda 1920x1080'in önemi de o haritalarda çıkıyor çünkü haritaların mesafeleri çok uzun ve adamları görmek zorlaşıyor. Bir de ajana göre phantom tercihi daha iyi oluyor. Viper, cypher gibi karakterler ile kendi smoke içini tarayabiliyorsun ve vandalla smoke içi tararken çok hızlı mermi atamıyorsun ve smoke taradığın için phantomda mermi çok ve daha hızlı sıkıyo işine daha çok yarıyor.
Jett reyna oynayacağımOynadığın karakter ve tuttuğun side a göre değişir
o zaman haritaya bağlı mesela split haritasında a side daha çok phantom bana göre ama b side vandal yani ben bu side da ne oynayabiliyorum ona bakmak lazımJett ve reyna oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jett reyna oynayacağım
Karakterin o kadar da önemi yok eğer dueslitse bence reyna oynuyorsan vandal daha iyi gibi tek atıp e çekebilmek için vsJett ve reyna oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jett reyna oynayacağım