İşlemcin oyunlarda yüksek hızlara çıkıyorsa açıktır diyebiliriz sanrıımintel i5 11400f kullanıyorum turbo boostun acık oldugunu nerden ögrenebilirim?
Güç ayarlarına gir yüksek performans seç sonrada Afterburner ile oyundaki işlemci hızına bak 4.2-4.3 lerdeyse açıktırintel i5 11400f kullanıyorum turbo boostun acık oldugunu nerden ögrenebilirim?
işlemci lolde 120 fps görüyor hocam benchmarklarda böyle değil sıcaklıkda iyi stok fanlada böyle görüyordu kule tiği aldım 60 derecede yinede düşük fps ne yapabilirim?Açık hocam
Afterburner açıp ss atarmısınızişlemci lolde 120 fps görüyor hocam benchmarklarda böyle değil sıcaklıkda iyi stok fanlada böyle görüyordu kule tiği aldım 60 derecede yinede düşük fps ne yapabilirim?
bi saniye indiricem hangi bölümleri açayım afterburnerdaAfterburner açıp ss atarmısınız
Afterburner açıp ss atarmısınız
Ekran kartınız nedir?bi saniye indiricem hangi bölümleri açayım afterburnerda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
antreman modunda 1 tane bot varken böyle 10 kişilik oyunlarda 120 fps görüyor
LoL de normal zaten rx 6800xt ryzen 5 5600 ile 300 görüyorum 144 sabitleyip oynayın .bi saniye indiricem hangi bölümleri açayım afterburnerda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
antreman modunda 1 tane bot varken böyle 10 kişilik oyunlarda 120 fps görüyor
lol işlemci bazlı oyun valoda bile 300 görüyorum 120 görmem normal değil istersen 3090 olsun kankamLoL de normal zaten rx 6800xt ryzen 5 5600 ile 300 görüyorum 144 sabitleyip oynayın .
2060Ekran kartınız nedir?