Kaç para var elinizde hocamoyun oynamak gibi bi amacım yok genelde film izliyorum youtubde de takılıyorum oynarsam basit similator oyunları falan girerim ozellikleri iyi olan bi pc daha var evde çok aşırı bi para harcayamam da zaten o pc için en ucuz ve mantıklısı bu geldi
sadece ana kart işlemci ve ram takıcam çok aşırıyı çıkmamam lazım 2k içinde bitirmek istiyorum benKaç para var elinizde hocam
Bir h81 için ben 1.5k vermezdim ikinci elden basit bir h61m k vs alın 600 700 lira civarlarında i5 3470 bir de DDR 3 4 gb ram alın iki tane bulabilirseniz kvrd3n9 olsunsadece ana kart işlemci ve ram takıcam çok aşırıyı çıkmamam lazım 2k içinde bitirmek istiyorum ben
Anakart 700 işlemci 500 ramde 200 desek 1400 tl ediyor 600 lira size kalıyorBir h61 için ben 1k vermezdim ikinci elden basit bir h61m k vs alın 600 700 lira civarlarında i5 3470 bir de DDR 3 4 gb ram alın iki tane bulabilirseniz kvrd3n9 olsun
Hocam videoda vs duyduysanız bu mining işini onu boş konuşanlar diyor genelde içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz ama ekran kartı olsa mining ihtimali var derdimilk başta benim de 2.el alasım vardı da maden falan yapılmış olabilir diye sıfırı kaydım tam bi fikrim yok yine bi sorun olur mu olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
en ucuz bu çıkıyo bakınca DDR 3 de
DDR 3 te kimse mining yapmaz hocamilk başta benim de 2.el alasım vardı da maden falan yapılmış olabilir diye sıfırı kaydım tam bi fikrim yok yine bi sorun olur mu olmaz mı
en ucuz bu çıkıyo bakınca DDR 3 de
peki bu ana kartlarda özellik olarak ne yazarsa daha iyi oluyo bazılarında h3 falan yazıyoHocam videoda vs duyduysanız bu mining işini onu boş konuşanlar diyor genelde içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz ama ekran kartı olsa mining ihtimali var derdim
DDR 3 te kimse mining yapmaz hocam
Anakartın modeli o mesela gigabyte b450mk ile b450 s2h farklıdırpeki bu ana kartlarda özellik olarak ne yazarsa daha iyi oluyo bazılarında h3 falan yazıyo
Siz genellikle günlük işlerde kullanacağınız için size basit bir anakartta yeterlipeki bu ana kartlarda özellik olarak ne yazarsa daha iyi oluyo bazılarında h3 falan yazıyo
sahibinden de intel h81 model bi ana kart buldum 750tl fiyata 1150pinli sorunsuzmuş iyi midir?Anakartın modeli o mesela gigabyte b450mk ile b450 s2h farklıdır