Neler Yeni

Turbox psu ya nasil bakilmali

ustaD7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyup Dogan
Depoda eski Turbox marka kasa buldum tahmini 7-8 senelik bir şey yan PC olarak kullanacağım server isleri vb. icinde Everest marka 300W PSU var CE belgesi var ama sertifaka bulamadim sorularim sunlar: Bu PSU idareten kullanilir mi, elektrik kesintisinde falan sıkıntı cikar mi, voltaj korumali priz kullansam bu C4 PSU'yu guvenli hale getirebilir miyim?
Onemli not: Kasada, PSU da pas, hasar vb. yok temizleyince yeni alinmis gibi oldu hatta.

mehmettici

80+ Silver
Depoda eski Turbox marka kasa buldum tahmini 7-8 senelik bir şey yan PC olarak kullanacağım server isleri vb. icinde Everest marka 300W PSU var CE belgesi var ama sertifaka bulamadim sorularim sunlar: Bu PSU idareten kullanilir mi, elektrik kesintisinde falan sıkıntı cikar mi, voltaj korumali priz kullansam bu C4 PSU'yu guvenli hale getirebilir miyim?
Onemli not: Kasada, PSU da pas, hasar vb. yok temizleyince yeni alinmis gibi oldu hatta.
kullanacagin sistem onemli

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
ozan başaran
akım korumalı priz bir nebze de olsa sorunları önler fakat 7-8 senelik sistem everest psuda sorun çıkarmadıysa daha da çıkarmaz heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,175
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom