Neler Yeni

Türk net mi Millenicom mu ?

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
Arkadaşlar iki internet sağlayıcısının da sitelerinde altyapımı sorgulattım.
Türk Net : 50 Mpbs'e kadar download, 6 Mpbs'e kadar upload veriyor. (95 TL)
Millenicom : Altyapınızın desteklediği maksimum hız 63 Mpbs diyor 100 Mpbs lik paketlerin de 8 upload göstermiş. (110 TL)
Hangisini tercih etmeliyim ?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Millenicom.
50/8 paketleri var 95₺ ödüyorum aylık

Connor01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Zafer Can
TürkNet geçtim yeni 100Mbpslik pakete 146 Mbps alıyorum bence turknet
https://www.nperf.com/tr/r/3321886917949786-5lGxQYoh
1622136106115.png

buff

80+
Turknet'in yurt dışı çıkışları daha sağlam. Dilersen referans kodu verebilirim zaten taahhütsüz olduğu için denemekten çok fazla zarar gelmez.

Connor01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Zafer Can
Millenicom : Altyapınızın desteklediği maksimum hız 63 Mpbs diyor 100 Mpbs lik paketlerin de 8 upload göstermiş. (110 TL)
İnterentten ve ya telefon ile başvuru yaparken DDW39AS62VLK bu kodu kullanırsan 1 ay sana 1 ay bana internet bedava oluyo dilersen kullana bilirsin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende yaklaşık 8 senedir türknet kullanıcısıyım. Bölgeden bölgeye değişiyor. Millenicom sana orada 63 verebiliyor ise türknette aynı civarda vericek ki bana 58 yazdığı halde 75 alıyorum. Aklında herhangi bir sorun varsa seve seve cevaplayabilirim.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
millenicom bence

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom.
50/8 paketleri var 95₺ ödüyorum aylık
peki kesilmeler vs yaşıyor musun müşteri hizmetleri nasıl ulaşabiliyor musun ve kaç senedir kullanıyorusn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yaklaşık 8 senedir türknet kullanıcısıyım. Bölgeden bölgeye değişiyor. Millenicom sana orada 63 verebiliyor ise türknette aynı civarda vericek ki bana 58 yazdığı halde 75 alıyorum. Aklında herhangi bir sorun varsa seve seve cevaplayabilirim.
müşteri hizmetleri vs ne durumda kolay iletişim kurabiliyor musun ayrıca 8 senelik tecrübende kesilmeler vs yaşadın mı

TürkNet geçtim yeni 100Mbpslik pakete 146 Mbps alıyorum bence turknet
https://www.nperf.com/tr/r/3321886917949786-5lGxQYoh
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim müşteri hizmetleri ne durumda ulaşmak zor mu bir de ne zamandır kullanıyorsun kullandığın süre boyunca kesilmeler yaşadın mı

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
peki kesilmeler vs yaşıyor musun müşteri hizmetleri nasıl ulaşabiliyor musun ve kaç senedir kullanıyorusn
Müşteri hizmetleri çok iyi. Kesilmeler, dalgalanmalar ve ping neredeyse hiç yaşamadım. 3 aydır kullanıyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

müşteri hizmetleri vs ne durumda kolay iletişim kurabiliyor musun ayrıca 8 senelik tecrübende kesilmeler vs yaşadın mı
Öncelikle ben bu süre zarfında 2 ev değiştirdim. İkiside sadece 2 sokak ara ile. Yani herhangi bir bölge değiştirmesi söz konusu olmadı. Aboneliğimin tamamı neredeyse adsl kullanarak geçti. Stabil bir şekilde 12 down ve 1.5 upload alıyordum. Şuan bir kaç aydır VDSL kullanıyorum ve 75 down ve 7.5 upload alıyorum. Öncelikle şuan hem ADSL hemde VDSL için konuşucam. Kopma olaylarını aşırı nadir yaşıyorum. Hani neredeyse hiç yaşamıyorum desem yalan olmaz. Bu süre zarfı içerisinde sadece bir kere uzun soluklu bir kopma yaşadım yaklaşık 3 gün kadar o da santralin gelmesi sebebiyle oldu. Müşteri hizmetlerine herhangi bir çağrı numarasından ulaşamıyorsun. Tarayıcından veya telefonundan Turknet online işlemlere girip ticket atman gerek. Kendi attığım ticketlara genellikle bir kaç saat içinde dönüş yapıyorlar ve herhangi bir sorun varsa çözüyorlar. Çözüm için saha ekibi gerekli olursa türk telekomun saha ekiplerini kullanıyorlar. Genellikle geleceklerine söyledikleri günde gelip sorunu halledip gidiyorlar. Sorduğun soruların cevaplarını özet geçmek olursa müşteri hizmetlerine rahat bir şekilde ticket atarak ulaşabilirsin dönüş için beklemek şartıyla. Bu süre zarfında da can sıkacak bir kopma veya kesinti yaşamadım.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Bir marka sorun karşısında ne kadar çözüm sağlayabilir bence önemli olan marka seçiminde o yüzden kesinlikle

Millenicom​

Top Bottom