Neler Yeni

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
dostlar selamalr, türk nete geçtim hızdan dolayı herhangi bir sıkıntı yok lakin daha önce girdiğim sitelere giremiyorum, kardeşlerim roblox oynuyor yada pinterest watpad gibi basit uygulama ve sitelere giremiyorlar ne benden ne de wifi ya bağlanıp kendi laptoplarından sebebi nedir bunun ne yapmam gerekiyor bilen varsa çok sevinirim

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuğra Yıldız
roblox ve wattpad yasakli gayet normal degil mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
dostlar selamalr, türk nete geçtim hızdan dolayı herhangi bir sıkıntı yok lakin daha önce girdiğim sitelere giremiyorum, kardeşlerim roblox oynuyor yada pinterest watpad gibi basit uygulama ve sitelere giremiyorlar ne benden ne de wifi ya bağlanıp kendi laptoplarından sebebi nedir bunun ne yapmam gerekiyor bilen varsa çok sevinirim
VPN Kullan Yada WARP Geç Sonra Bide Modem'in Model Adını Söylesene Merak Ettim.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VPN Kullan Yada WARP Geç Sonra Bide Modem'in Model Adını Söylesene Merak Ettim.
knkm ne vpn i gözünü seveyim daha önce olmayan şey şimdi niye oluyor sorun demekki internet sağlayıcı firmada modem de bu

Tenda-V12 AC1200
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum dalga mi geciyorsun yasakli.
Dostum daha önce olmayan şey şimdi niye oluyor diyorum :) 11 gün oldu türknete geçeli 12 gün önce herkes giriyordu evde :)

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
knkm ne vpn i gözünü seveyim daha önce olmayan şey şimdi niye oluyor sorun demekki internet sağlayıcı firmada modem de bu

Tenda-V12 AC1200

Dostum daha önce olmayan şey şimdi niye oluyor diyorum :) 11 gün oldu türknete geçeli 12 gün önce herkes giriyordu evde :)
Kanka modem arayüzüne girip dns değiştir o zaman?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Doğan

Tenda-V12 AC1200

Hocam btk akademiye gir roblox ve watpad hakkında bak bakalım yasaklı mı değilmi

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
nasıl yapıyoruz brom o konulara çok hakim değilim de
192.168.1.1 herhalde buraya giriyorsun modem arayüzünde username ile password isteyecek username admin yazacaksın password yerinede turknet yaz dns yerini bul sonra

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Roblox 4-5 ay kadar oldu watpad de bı o kadar oldu
ben 12 gün önce giriyordum işte türk nete geçmeden önce :) hiç problem de yaşamadım açıkcası onun sebebini öğrenmek istiyorum desem ki 5 aydır giremiyorum diye haklısınız ama 12 gün oluyor :)

Top Bottom