Neler Yeni

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Doğan
ben 12 gün önce giriyordum işte türk nete geçmeden önce :) hiç problem de yaşamadım açıkcası onun sebebini öğrenmek istiyorum desem ki 5 aydır giremiyorum diye haklısınız ama 12 gün oluyor :)
Bazı internet sağlayıcıları DNS i farklı olabiliyor ve yasaklı sitelere VPN siz giriş sağlayabiliyorsun türknet öyle değil türk Telekom gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 12 gün önce giriyordum işte türk nete geçmeden önce :) hiç problem de yaşamadım açıkcası onun sebebini öğrenmek istiyorum desem ki 5 aydır giremiyorum diye haklısınız ama 12 gün oluyor :)
Bazen bende discord a VPN siz giriş sağlayabiliyorum

halilgvnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Güvener
Hocam bazı sağlayıcıların modemleri dnsli oluyor comnette iken benim de öyleydi yasaklı her yere giriyordu netgsme geçtim onda öyleydi fakat bir süre sonra seninki gibi oldu bilmeyen ne kadar arkadaş varsa damlamış konuya

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
dostum dalga mi geciyorsun yasakli.
Bazen öyle şeyler olabiliyor internet sağlayıcısı ile alakalı bir durum. Bende Discorda çok rahat bir şekilde girip kullanabiliyorum mesela.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Bazı internet sağlayıcıları DNS i farklı olabiliyor ve yasaklı sitelere VPN siz giriş sağlayabiliyorsun türknet öyle değil türk Telekom gibi

Bazen bende discord a VPN siz giriş sağlayabiliyorum
ee ne yapacağız peki knkm

Bazen öyle şeyler olabiliyor internet sağlayıcısı ile alakalı bir durum. Bende Discorda çok rahat bir şekilde girip kullanabiliyorum mesela.
ben dc ye aylardır giremiyorum

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuğra Yıldız
evet bazi iss ler izin veriyor mesela netgsm fakat turknet bildigim kadariyla kisitladi.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Hocam bazı sağlayıcıların modemleri dnsli oluyor comnette iken benim de öyleydi yasaklı her yere giriyordu netgsme geçtim onda öyleydi fakat bir süre sonra seninki gibi oldu bilmeyen ne kadar arkadaş varsa damlamış konuya
yok hocam 12 gün önce girdiğim siteye ve oyunlara şimdi niye giremiyorum yasaklıysa 5 6 aydır yasaklı 12 gün önce giriyorsam demekki net yasak masak dinlememiş

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Selim
dostlar selamalr, türk nete geçtim hızdan dolayı herhangi bir sıkıntı yok lakin daha önce girdiğim sitelere giremiyorum, kardeşlerim roblox oynuyor yada pinterest watpad gibi basit uygulama ve sitelere giremiyorlar ne benden ne de wifi ya bağlanıp kendi laptoplarından sebebi nedir bunun ne yapmam gerekiyor bilen varsa çok sevinirim
Aile paketi aktiftir onu kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Doğan
yok hocam 12 gün önce girdiğim siteye ve oyunlara şimdi niye giremiyorum yasaklıysa 5 6 aydır yasaklı 12 gün önce giriyorsam demekki net yasak masak dinlememiş
hocam DNS senin sunucuya farklı bir konumda olduğunuzu gösterir, yani türkiye dışında bir yerde olduğunuzu gösterir

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Sercan SAYİT
Eski kullandığınız internet servis sağlayıcı sizin söylediğiniz site/uygulama/oyunları yasaklamamış ve hata yapmış çünkü devlet tarafından kanunen onların kullanılması yasak. Şimdi o dediklerinize erişmek istiyorsanız vpn/dns yada goodbyedpi gibi yasakları aşan uygulamalar yapmak zorundasınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,821
Üyeler
165,592
Son üye
ynseditz
Top Bottom