Türk Telekom 24 ay taahhüt bozma

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
2 yıllık taahhütmüz var ve 1.1 yılı doldu. Şimdi bu taahhütü bozdurmak istesem para alacaklar mı?

8 ay kala aradım 997 TL istediler.
Sorman lazım, bu civarda olacaktır.
24 ay veya üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.

24 ay üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.
Öyle bir şey yok maalesef, o videoyu ben de izledim.
Fakat olay öyle olmuyor, hiçbir şansın yok ödemen lazım.

24 ay veya üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.
Öyle bir şey yok maalesef, o videoyu ben de izledim.
Fakat olay öyle olmuyor, hiçbir şansın yok ödemen lazım.
Madde 16'yı okuyun.

Madde 16'yı okuyun.
Müşteri hizmetleri ile konuştum ve olmadığını söylediler.
Fiyat çıkardılar ve mecbur dediler, sözleşme var diye.
O yüzden öyle dedim, ödetiyorlar yani.
Dediğin maddeyi de okudum, zaten ödeyeceksin yazıyor.
"Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin süresinden önce taahhütlü aboneliğini sonlandırması halinde, satıcı veya sağlayıcının talep edeceği bedel, tüketicinin taahhüdüne son verdiği tarihe kadar tüketiciye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı ile sınırlı kalmak zorundadır. Ancak, tüketiciden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen bedellerin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamının, bu tutardan düşük olması halinde sınır değeri olarak tüketici lehine olan tutarın esas alınması zorunludur."

Madde 16'yı okuyun.
Peki şuan VDSL2 kullanıyorum. Modemim VDSL2 ve fibere geçiş yapıyorum yani alt yapım Turkcell olacak diye biliyorum. Bu durumda iptal edebilme hakkı falan doğuyor mu?

Peki şuan VDSL2 kullanıyorum. Modemim VDSL2 ve fibere geçiş yapıyorum yani alt yapım Turkcell olacak diye biliyorum. Bu durumda iptal edebilme hakkı falan doğuyor mu?
TT kullandığını varsayıyorum, başka bir operatöre geçeceğin için taahüt bedelini ödersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri