Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 5,073
2 yıllık taahhütmüz var ve 1.1 yılı doldu. Şimdi bu taahhütü bozdurmak istesem para alacaklar mı?
Kaç para isterlerKulak arkanı bile alırlar :d
Kulak arkanı bile alırlar :d
Bizden 5 ay kala 800 TL istemişlerdi :dKaç para isterler
8 ay kala aradım 997 TL istediler.2 yıllık taahhütmüz var ve 1.1 yılı doldu. Şimdi bu taahhütü bozdurmak istesem para alacaklar mı?
aga bende aynısını denedim 1000 lira gibi fiyat çekiyorlar . kullanmaya devam et ( Benimde tam 1 yıl kalmıştı )2 yıllık taahhütmüz var ve 1.1 yılı doldu. Şimdi bu taahhütü bozdurmak istesem para alacaklar mı?
24 ay veya üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.8 ay kala aradım 997 TL istediler.
Sorman lazım, bu civarda olacaktır.
Öyle bir şey yok maalesef, o videoyu ben de izledim.24 ay üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.
24 ay veya üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.
Madde 16'yı okuyun.Öyle bir şey yok maalesef, o videoyu ben de izledim.
Fakat olay öyle olmuyor, hiçbir şansın yok ödemen lazım.
Müşteri hizmetleri ile konuştum ve olmadığını söylediler.Madde 16'yı okuyun.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Peki şuan VDSL2 kullanıyorum. Modemim VDSL2 ve fibere geçiş yapıyorum yani alt yapım Turkcell olacak diye biliyorum. Bu durumda iptal edebilme hakkı falan doğuyor mu?Madde 16'yı okuyun.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
TT kullandığını varsayıyorum, başka bir operatöre geçeceğin için taahüt bedelini ödersin.Peki şuan VDSL2 kullanıyorum. Modemim VDSL2 ve fibere geçiş yapıyorum yani alt yapım Turkcell olacak diye biliyorum. Bu durumda iptal edebilme hakkı falan doğuyor mu?