Şİmdi aradım meraktan açmıyorlar.Tek yönlü aramaya açık kesin suriyeli birinin üstüne de yapmışlardır oldu bitti.Arkadaşlar Dolandırıcılar. 0850 520 2827, 0850 520 858 numaralarına bulaşmayın sizin de başınız ağrımasın.
Hocam nereye başvurabilirim şikayet için tc felan da aldılar. kargo mesajı geldi telefona, korkuyorum. Ses kaydını aldım bizden tc isteyen kişininŞİmdi aradım meraktan açmıyorlar.Tek yönlü aramaya açık kesin suriyeli birinin üstüne de yapmışlardır oldu bitti.
Adli işlem başlatabilirsiniz. Karakola gidin durumu izah edin şikayetçi olun ve bir daha karşınıza bilgilerinizi isteyen biri çıktığında sorgulamadan vermeyin.Hocam nereye başvurabilirim şikayet için tc felan da aldılar. kargo mesajı geldi telefona, korkuyorum. Ses kaydını aldım bizden tc isteyen kişinin
Karakola gittik kredi kartı işlemi vs. yapamazlar dedi hocam. Biraz rahatladım.Adli işlem başlatabilirsiniz. Karakola gidin durumu izah edin şikayetçi olun ve bir daha karşınıza bilgilerinizi isteyen biri çıktığında sorgulamadan vermeyin.