Neler Yeni

Türk telekom bağlantı sorunu

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
Sabah 16:30 dan beri internetim yok bağlantı var gözüküyor fakat hiç bir şekilde kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımız zamansa bağlantınızda sıkıntı yok hız değerleriniz düşük diyorlar ne yapmalıyım?
Türk Telekom kullanıcısıyım
8mb paketim var fakat son 1 haftadır 4mb i geçemiyorum lütfen yardım edin.

Ekler

• IMG_20210404_235650.jpg
    IMG_20210404_235650.jpg
    60.1 KB · Hit: 42

Sami Järvi

80+ Silver
altyapı bakırsa kanser ediyor hocam benimki de bakır olmadı süperboxa yöneleceğim ben siz de bir bakın derim

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 mbit üstü alamıyorsanız bakırdır en basitinden belki teknik ekipte çalışan arkadaş varsa konunuza dönüş yapabilirler
Türk telekomu arayıp sordum bunu altyapınız 16mb e kadar destekliyor fakat sizin bölgenize en fazla 10mb gelebilir dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Sabah 16:30 dan beri internetim yok bağlantı var gözüküyor fakat hiç bir şekilde kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımız zamansa bağlantınızda sıkıntı yok hız değerleriniz düşük diyorlar ne yapmalıyım?
Türk Telekom kullanıcısıyım
8mb paketim var fakat son 1 haftadır 4mb i geçemiyorum lütfen yardım edin.
Ara tekrar biraz sert bır şekilde internete giremediğini belirt. Eba vs birşeylerden bahset konu hakkında şikayet olustur. Modemine internetin gelmediğini bağlantının yanlış gözüktüğü üzerinde ısrar et saha ekibi iste.

Sami Järvi

80+ Silver
sorununuzu çözerler umarım hocam kabloyu dicekseniz sorun fiber yok mu diye ki bu hızlarda fiber olmaz

YasinKrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin Karakaya
Ara tekrar biraz sert bır şekilde internete giremediğini belirt. Eba vs birşeylerden bahset konu hakkında şikayet olustur. Modemine internetin gelmediğini bağlantının yanlış gözüktüğü üzerinde ısrar et saha ekibi iste.
Defalarca denedim ben artık aramaktan sıkıldım devamlı ekiplerimizi yönlendiriyoruz diyip duruyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Defalarca denedim ben artık aramaktan sıkıldım devamlı ekiplerimizi yönlendiriyoruz diyip duruyorlar
Maalesef türk telekom böyle aslında hepsi böyle ama bunu lehine cevirmek mümkün buda tüketici haklarına ve ayıplı mal satımına giriyor. Hafta sonu olduğu için işlem olmamış olabilir, yarın bak bakalim nolucak baktın çözüm yok bulunduğun ilçenin tüketici haklarına başvurabilirsin. Böyle konularla uğraşmayı seviyorlar. İşini çözerler 30-45gün arasında.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
altyapı sorgulaması yaptır türktelekom müşteri hizmetlerini arayıp (mümkünse şimdi ara sonucu belirt yardımcı olayım)

Top Bottom