Bedi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 147
- İsim
- Bedirhan Şen
Merhaba, Yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom’dan geldiklerini söyleyen ekip evime gelip “Daireye fiber internet ister misiniz?” diye sordu. Kabul ettim, aynı gün daire içine kadar fiber kabloyu çektiler. 2-3 ay içinde gelip kutuyu bağlayacaklarını ve interneti kullanabileceğimi söylediler. O günden beri neredeyse 1 ay geçti, ama hâlâ ne arayan var ne soran. Daha erken gelsinler diye ön başvuru oluşturdum ama mahallede herhangi bir kazı çalışması ya da ilerleme de olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, bilgi veremeyeceklerini, müdürlüğe gitmem gerektiğini söylediler. Müdürlüğe gittim, durumu anlattım ama “Başka bir firmadan gelmiş olmasın?” dediler. Gelen ekip açıkça Türk Telekom’dan geldiklerini söylemişti, bunu da belirttim. Ama sistemde proje görünmediği için bir işlem yapamayacaklarını söylediler ve beni geri gönderdiler. Şu an dairemde fiber kablo öylece duruyor, ama internet yok. Fiberin bir an önce aktif hale gelmesini istiyorum. Bu durumu yaşayan ya da ne yapılması gerektiğini bilen varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.