Zaten bi hata yaptık türk telekomun 2 yıl taahhütüne girdik yapsınlarda ne zaman yaparlarsa yapsınlarölüm gibi bir şey biz başvurduk 2 sene sonra yaptılar
evet fiber bağlarlarrsa geçebilirsin türknet altyapı sorgula belki türknetin kendi altyapısı vardırZaten bi hata yaptık türk telekomun 2 yıl taahhütüne girdik yapsınlarda ne zaman yaparlarsa yapsınlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde sanırım türknet tt altyapısı kullanıyo türk telekom altyapı yapınca türknete geçebilirim değilmi
Kontrol ettimde altyapısı 9mbps e kadar destekliyo ama 100 mbps download upload 85 lira çok cazip geldi bakıncaevet fiber bağlarlarrsa geçebilirsin türknet altyapı sorgula belki türknetin kendi altyapısı vardır
Benim asıl merak ettiğim nereye ve nasıl başvuru yaptınevet fiber bağlarlarrsa geçebilirsin türknet altyapı sorgula belki türknetin kendi altyapısı vardır
biz türk telekomun ana binasına başvurmuştukKontrol ettimde altyapısı 9mbps e kadar destekliyo ama 100 mbps download upload 85 lira çok cazip geldi bakınca
Benim asıl merak ettiğim nereye ve nasıl başvuru yaptın
Onuda yazarsan çok mutlu olurum
hayır neden odeyelım bunu yapmak zorundalar altyapı onların işi sonuctaBi ücret ödedinizmi
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorumİnternette türk telekomun resmi sitesinde sorguladığımda iki bina ötesine kadar hipernet var ama bizde ADSL var. Nasıl ve nereye başvuru yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.
Benim bildiğim kadarıyla web sitesinden vs başvuru yapılmıyor bildiğim kadarıyla telekom binası vardır oturduğunuz yerin merkezin de oraya giderek konuşun onlar sizi yönlendirecektir fakat fazla umutlu olmayın çünkü yan tarafta var yan tarafta var diye ülkeyi komple fiber yaptırabilirdik fakat genellikle hattı çekmiyorlar.Büyük ihtimal altyapınız vdsl destekliyordur turknetten ne hız alırım dediğinizde altyapınızın desteklediği hız kaç çıkıyor ?İnternette türk telekomun resmi sitesinde sorguladığımda iki bina ötesine kadar hipernet var ama bizde ADSL var. Nasıl ve nereye başvuru yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.
Çok isterdim ama taahhütüm var beben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum![]()
12 mbps çıkıyorBenim bildiğim kadarıyla web sitesinden vs başvuru yapılmıyor bildiğim kadarıyla telekom binası vardır oturduğunuz yerin merkezin de oraya giderek konuşun onlar sizi yönlendirecektir fakat fazla umutlu olmayın çünkü yan tarafta var yan tarafta var diye ülkeyi komple fiber yaptırabilirdik fakat genellikle hattı çekmiyorlar.Büyük ihtimal altyapınız vdsl destekliyordur turknetten ne hız alırım dediğinizde altyapınızın desteklediği hız kaç çıkıyor ?
Hangi firmaya geçerseniz geçin 12mbps geçmez hızÇok isterdim ama taahhütüm var be
12 mbps çıkıyor